Senatorul Vochiţoiu nu părăseşte PP-DD

Sorina Popa

Senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu (foto) a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că nu pleacă din partid. Plecarea lui Tudor Barbu, din partidul fondat de Dan Diaconescu, i-a bulversat, din nou, pe membrii acestei formaţiuni politice.
„Nu plec din PP-DD. E adevărat că se fac tot felul de transferuri politice, e la fel ca în fotbal. Unii pleacă de la PSD sau PNL, alţii de la PP-DD. Este regretabil că Tudor Barbu, care a ajuns pe voturile a milioane de români în Parlament, a părăsit partidul şi că s-a vândut pe doi arginţi. Dar, asta este, PP-DD merge mai departe. Sunt convins că vor mai fi trădări. Au plecat oameni de la PNL sau PSD şi nu am auzit că există riscul să se desfiinţeze aceste partide politice. Nu s-a pus problema destrămării lor”, a declarat senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu. Grupul PP-DD din Senat numără 19 parlamentari, iar cel din Camera Deputaţilor este format din 37 de deputaţi. Senatorul Tudor Barbu a declarat, luni, că şi-a încetat „colaborarea“ cu Grupul parlamentar al PP-DD şi că va activa în Grupul parlamentar al PC. „Începând de azi, voi activa în Grupul parlamentar PC, încetând colaborarea cu PP-DD“, a anunţat Tudor Barbu de la tribuna Senatului. Deputaţii Răzvan Ionuţ Tănase şi Răzvan Rotaru au anunţat şi ei în plenul Camerei Deputaţilor că au demisionat din PP-DD, primul urmând să activeze ca parlamentar independent, iar celălalt, trecând la PC.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Iar tu? Du-te ma dreacului de hot, de mancator de rahat. Unde sa mai pleci tu mai rahatel cu ochi, mai buhai cu paiu-n cur? Singurul partid unde n-ai fost infiltrat de protectorii tai din servicii este UDMR-ul! Haralabie, mai dai note informative despre viata interna a partidelor? Te mai vezi cu Branisteanu? Iti mai lauzi colegii din partdele unde ai fost membru??? Le mai faci caracterizari? Lasa mai Hary...ce angajament ti-ai luat ca sa scapi de DNA? Iti torni mama??? Iti bagi sotia la puscarie??? Esti in stare, esti...

  • haralambie ,se vede ca ai fost un strungar;deci,barbu a fost votat de milioane de romani?a candidat la presidintie cumva?ca super star?tu nu ai plecat inca pt.2 motive:unu,nu te-a imbiat nimeni ,2 nu te-a multumit atuurile;merg pe varianta 1,parerea mea

  • A trecut mult timp si vochitoiu este inca in libertate desi este cercetat de catre DNA, multe dosare la Parchetul de pe langa ICCJ, pentru multe infractiuni,evidente, comise de el si de catre firmele sale.Face pe activul in parlamentul Romaniei ca sa arate cine e el care de fapt nu este prea departe de alin simota.Joaca mereu la deruta.Nici-un parlamentar din Romania nu a castigat cu milioane de voturi.Dupa cum se stie toata opozitia nu a cumulat milioane de voturi intrand in parlament pe usa din dos.Si vochitoiu tot pe usa din dos a intrat in parlament, devenid senator din resturi de voturi adunate din alte judete, din cauza unei legii srambe.Ar trebui sa stea in banca lui si sa nu se mai faca pe desteptul debitand numai prostii, crezand ca scapa de mititica.Asteptam ca DNAul sa-si faca datoria si cat mai repede sa ne scape de acest infractor.

  • Prost mai esti vochitoiule!, in istoria Romaniei nu a fost sles vre-un parlamentar cu milioane de voturi.Fi si tu odata destept sa-ti dai seama cat de prost esti!Oare este cineva pe aceasta lume sa se mandreasca cu desteptaciunea ta? Hari atentie! ori esti prost, ori prost esti? ...alege una din ele sau cum esti un nesatu alegi ambele variante ha ha ha...

  • Ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie sa fi si un pic destept. Esti rusinea Hunedoareai, a vaii Jiului; ai furat milioane de euro dar cfe bine ca ai sa bagi la puscarie si alti escroci cu care te-ai aliat. Puscarie tie si lui Pop inginerul Elena Ceuasescu. Hotilor, sa va cacati la galeata ca Simota si sa va dea altii la rozeta.

  • Dusmanii mor ca ne descurcam mai bine!Nimicula TU te duci la puscarie pentru importul de huila!Vei juca table cu Nila,pretenul tau.Jos Labele,de pe Singurul Senator de Hunedoara!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

17 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

17 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

17 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

17 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

17 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

17 ore ago