Senatorul PSD Resmeriţă i-a declarat război deputatului PNL Heiuş

Sorina Popa

Scandal politic „cât casa“ în judeţ, după ce deputatul Lucian Heiuş, liderul judeţean al PNL, a cerut demisiile inspectorului şcolar general, directorului general al Complexului Energetic Hunedoara şi a managerului Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu.

Astfel, senatorul PSD Cristian Resmeriţă (foto), preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a afirmat că liberalul ar trebui să fie mai atent şi ”să termine cu ameninţările”.
”Eu nu mi-am permis niciodată să cer demisia unuia sau altuia doar pentru că este membru PNL, UDMR ş.a. Am cerut demisia chiar a unor membri PSD, atunci când nu şi-au făcut datoria. Dar văd că deputatul Heiuş vrea să execute oameni pentru că sunt PSD-işti. Mai întâi îi transmit să-şi vadă de treabă, iar apoi îi transmit că sunt suficient de tânăr să-l aştept cât e nevoie. Deci, să nu se joace cu membrii PSD. Să nu ameninţe membrii PSD. Nu mi se pare normal cum procedează el. Unii au dat examen pentru postul pe care-l ocupă”, a declarat senatorul social-democrat Cristian Resmeriţă. Acesta a precizat că e dispus să suporte cheltuielile cu avocaţii pentru cei care vor să-i dea pe liberali în judecată.
”Dacă un om care este membru PSD merită să fie schimbat pentru că a făcut greşeli, pentru că este ineficient, nu am o problemă. Dar dacă este schimbat doar pentru că este membru PSD, nu este în regulă. Le transmit tuturor membrilor PSD că în mine o să aibă un mare sprijin. Personal o să angajez din banii mei avocaţi ca să îi dăm în judecată pe toţi cei care încearcă să facă abuzuri faţă de oameni”, a adăugat preşedintele executiv al PSD Hunedoara. Senatorul Resmeriţă a mai spus că are informaţii despre activitatea deputatului liberal, de pe vremea când acesta conducea Finanţele hunedorene, care nu sunt tocmai în regulă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.