Senatorul Haralambie Vochiţoiu vizeazã preşedinţia Consiliului Judeţean

  Natalia Bumbac

Preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), va intra în bătălia electorală din 5 iunie, cu gândul la câştigarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean. Primul pe lista de candidaţi ai alianţei electorale, parlamentarul spune că vizează acest post, deoarece are reţeta cu care judeţul va fi scos din sărăcie.

„Ne-am propus să câştigăm cât mai multe mandate şi să aducem proiectele hunedorenilor în dezbatere publică. Am un sistem relaţional bine pus la punct, cunosc 20 de ambasadori care provin din state a căror economie constituie jumătate din economia mondială. Nu-mi doresc această funcţie pentru mine, nu mă lupt pentru glorie, ci pentru hunedorenii care s-au săturat de sărăcia în care au fost aruncaţi în ultimii 26 de ani”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu.
Lista de candidaţi pentru CJ a Alianţei pentru Hunedoara continuă cu: Laszlo Domokos – inginer, preşedinte de sindicat la SNÎMVJ, Bianca Timiş – economist, Daniel Stepan – economist, Cătălin Decebal – economist, Mircea Nedelcu – inginer, fost senator, Alin Eugen Petrescu – pastor, Dorina Pleşcan – jurist, Nicolae Ivănuş – inginer, Mihai Popovici, Gheorghe Alimpesc – profesor, Gheorghe Marc – conferenţiar universitar doctor.

Le mulţumeşte susţinătorilor
Proiectul politic iniţiat de senatorul Haralambie Vochiţoiu, Alianţa pentru Hunedoara, va avea candidaţi în majoritatea localităţilor din judeţ, deşi a fost înfiinţată de aproximativ o lună de zile. Tocmai din acest motiv, senatorul hunedorean a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i s-au alăturat printr-un mesaj special. „Folosesc acest prilej pentru a mulţumi şi tuturor simpatizanţilor noştri care au venit în număr mare alături de noi, exprimându-şi adeziunea faţă de obiectivele alianţei şi susţinerea noastră, în vederea câştigării alegerilor locale. Tot ce s-a întâmplat în aceste zile reprezintă o performanţă care anticipează un scor foarte bun la alegerile locale din 5 iunie 2016. De asemenea, ţin să precizez că numărul mare de susţinători dovedeşte încă o dată atenţia şi simpatia de care se bucură Alianţa pentru Hunedoara în rândul cetăţenilor. Aşa cum vă spuneam şi cu altă ocazie, se conturează din ce în ce mai mult, ideea că, la aceste alegeri, roşiii vor fi cu roşiii, galbenii cu galbenii, iar noi, hunedorenii, cu Alianţa pentru Hunedoara”, a transmis parlamentarul.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

16 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

16 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

16 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

16 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

16 ore ago