Sediul PRM Hunedoara, vandalizat după anunţarea candidaţilor

Sorina Popa

Nici nu şi-a anunţat bine PRM Hunedoara candidaţii pentru alegerile generale din 9 decembrie, că au şi început atacurile din partea adversarilor politici. Se pare că peremiştii din judeţ au lucrat ceva la imagine, s-au rebranduit, cum se spune, nu ca pe vremea când Costel Avram conducea organizaţia şi făcea jocurile liberalilor.

Organizaţia a revenit în forţă
Astfel, ieri, pe vitrina de la sediul organizaţiei judeţene a PRM, a fost desenată, cu spray negru, o cruce. „Contracandidaţii PRM nu acceptă ideea ca acest partid să intre în Parlament. Le este frică de valoarea oamenilor care candidează pe listele noastre, de corectitudinea acestora şi de dragostea de ţară, care nu poate fi cumpărată pentru interesele unor firme din afara ţării. Vreau să le mulţumesc celor care au făcut acest lucru (n.r. au desenat crucea neagră pe sediu), pentru că ne-au arătat că le este frică de PRM, de preşedintele PRM Hunedoara. Eu încerc să fac lucruri bune pentru comuna Şoimuş (n.r. Irimie este primarul comunei Şoimuş) şi vreau să le continui în tot judeţul. Cred că, de data asta, cetăţenii vor vota cu sufletul şi nu influenţaţi de mita electorală, sub formă de mici, bere, trupe muzicale plătite din banii oamenilor. Asta, în loc să creeze locuri de muncă şi să dezvolte comunitatea pentru un trai mai bun”, a declarat Mihai Irimie, liderul PRM Hunedoara.
De două luni, de când organizaţia judeţeană a PRM a fost preluată de către primarul din Şoimuş, aceasta are o imagine schimbată în bine, revenind în forţă, lucru care, susţine Mihai Irimie, nu e pe placul adversarilor politici.

Candidaţii PRM pentru Parlament
Candidaţii PRM Hunedoara pentru Senat sunt următorii: Mircea Marian Rădoi, pe Colegiul Valea Jiului, Cornel Poenar, pentru Colegiul Brad-Orăştie-Valea Mureşului şi Virgil Sicoe, pe Colegiul Deva-Hunedoara-Haţeg. Pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt: Ion Poenar, pe Colegiul Brad-Valea Mureşului, Alin Arioni, pe Colegiul Orăştie, cunoscuta interpretă de muzică populară Mariana Anghel candidează pe Colegiul Haţeg, Emanuel Andronache, pe Colegiul Petroşani, Dorel Şchiopu, pe Colegiul Lupeni, Tudor Ionescu, pe Colegiul Deva şi fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie a Informaţiilor Hunedoara, Velu Căluşeru, pe Colegiul Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce vorbeste Irimie Mihai ca ,,cetăţenii vor vota cu sufletul şi nu influenţaţi de mita electorală, sub formă de mici, bere, trupe muzicale plătite din banii oamenilor", el care prin sponsorul si instructorul sau a dat mita electorala in bani , alte produse materiale, mici, bere si trupe muzicale in fiecare sat al comunei in campania electorala de la locale, a uitat cum mergea in fiecare circumpscritie electorala cu carnetelul in care erau notat sumele pe care le-a dat, sa verifice daca s-a votat dupa cum a mituit cu bani .El crede ca oamenii nu spun cat le-a dat pentru ca sa voteze cu el si acum are curajul sa vorbeasca despre mita electorala ,mare nerusinat s-a prefacut ca auitat prea repede cum a mituit . Poate cei care au vandalizat sediul PRM au fost tot PRM-isti nemultumiti ca nu au fost ei nominalizati sa candideze la alegeri, deoarece candidatii PRM nu sunt asa de valorosi ca sa starneasca furia adversarilor politici. Am vazut si cand a dat bani unor cetateni.

  • Tu cel care scri de mine cu mita sa nu uiti cum a câștigat Nistor alegerile la conducerea județului cum a cumpărat fiecare consilier si fiecare primar . Se vede ca faci parte din staful lui . Vad ca sti cum se lucrează . Lumea vb sa sti ca o sa apară si inregistrarile .dar atunci când trebuie sa va învăț sa nu mai vb urat la adresa mea ! Nu știți sa pierdeti ! Cred ca ce ai scris mai sus sunt amintiri din campaniile voastre ! In care cumpărati voturi si apoi patru ani furati si devastati tot bugetul ! O sa apară si acele dosare dar atunci când trebuie !!!!!

  • Vreau sa va spun Domnule Irimie nu stiu ce tot ai cu Nistor , ce tot te intereseaza persoana lui , nu a fost contracadidatul tau si nici tu nu esti contracandidatul lui , va spun asta deoarece sunt un om care am primit bani de la tine in campania electorala si nu m-am dus sa te denunt ca sa-ti faca dosar penal pentru dare de mita,si esti omul care impreuna cu vicele Logojan Dorel va ocupati sa faceti dosare,. Domnule Irimie ar trebui sa incetezi cu aceste lucruri urate lansate de subordonatii tai , pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa cazi in capcana,

  • Eu am sa votez si de data asta candidatii PRM dar sa nu mai aud ca mai este un singur peremist care sa tina sau sa-l aclame pe Vadim Tudor! Este nepermis ca votantii PRM sa mai creada ca jigodia tradatoare de tara si de neam romanesc care raspunde la numele de Vadim Tudor, sa mai corespunda necesitatii de salvare a Romaniei din ghearele mafiei si a altor factori distructivi care ameninta poporul roman. Vadim este un produs expirat,profund nociv, un caraghios josnic si o minte diabolica antiromaneasca, in ciuda faptului ca pare a fi un om de cultura, un erudit cu mult peste media clasei politice actuale. Dupa alegerile din 9 dec. 2012, el va trebui pur si simplu eliminat din PRM si din politica romaneasca, indiferent daca PRM va reusi sau nu sa reintre in parlamentul tarii noastre...

  • Ovidiu ia-te de mina cu mentorul tau (apropo poate-ti picteaza si tie moaca in biserica pt. ca numai cu spaga la popi a-ti cistigat) legati-va un bolovan de git ca-ci oricum cap nu aveti si sariti in mures de pe baraj ca oricum e aproape de voi'macar de s-ar bucura pestii!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

6 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

6 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

6 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

6 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

6 ore ago