Categories: Actualitate

Sechestru pe terenurile agricole ale lui Moloţ

La câteva zile după ce procurorii au făcut publice informaţiile despre impunerea sechestrului pe averile celor cinci inculpaţi din dosarul de corupţie a lui Moloţ (foto), reprezentantul Biroului de presă al DNA a revenit cu precizări.

Acesta a afirmat că sechestrul a fost pus pe bunurile care figurează pe numele lui Mircea Moloţ, Robertto Venter, Tiberiu Balint, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte, dar şi pe cotele din bunurile comune aparţinând familiilor acestora. Potrivit aceleiaşi surse, în cazul lui Moloţ a fost instituit sechestru şi pe bunurile imobile care nu erau trecute în cartea funciară ca aparţinându-i, fiind vorba de terenuri agricole, păşune şi suprafeţe de pădure. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Felicitari DNA!!!!..dar mai este de cautat, mai are Baronu avere ascunsa pe la neamuri!!! Va multumim !!!! Sa se investigheze si modul in care au fost stabilite localitatile Ghelari, Cerbal, Lelese!!! Nu avem nimic cu oamenii simplii care ar trebui sa beneficieze de acest DAR facut de prostii de la PSD!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago