Categories: ActualitateFlash

Se aşteaptă expertiza balistică în dosarul morţii lui Şendroiu jr.

La patru zile după decesul lui Şendroiu Darius (foto), administratorul Complexului Steaua Mureşului 4 Aqua Park, împuşcat în gât în timpul unei partide de vânătoare, anchetatorii aşteaptă finalizarea expertizei balistice pentru a începe urmărirea penală împotriva făptaşului.
Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, oamenii legii au ridicat pentru expertiză nouă arme, la partida de vânătoare fiind opt participanţi, fără tânărul decedat. Ancheta este coordonată de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg, care susţin că aşteaptă rezultatele expertizei balistice, înainte de a începe urmărirea penală împotriva unei persoane pentru ucidere din culpă. Din primele cercetări ale poliţiştilor, s-a conturat supoziţia că bărbatul care a tras cu arma, nimerindu-l în gât pe Şendroiu Darius, este poliţistul Horaţiu Onescu, şeful Postului de poliţie din comuna Boşorod.
Reamintim că Şendroiu Darius a decedat în 7 octombrie în timp ce se afla la o partidă de vânătoare în zona Alun-Boşorod, în Munţii Şureanu, în Fondul de vânătoare 50 Ursici. A fost chemată o ambulanţă la faţa locului, doar că medicii nu i-au mai putut face nimic, tânărul de 26 de ani fiind declarat decedat. Înmormântarea are loc astăzi, ora 14.00, la Cimitirul Bejan, conform anunţului postat de sora decedatului pe o reţea de socializare. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago