Se apropie sfârşitul dictaturii din Şoimuş!

Mihai Irimie (foto) se îndreaptă cu paşi siguri spre victoria în alegerile din 10 iunie. Din acest motiv, cei care îl manevrează pe candidatul-marionetă Dorel Logojan aplică metode securiste, pentru a încerca să recupereze din voturile pe care le pierd cu fiecare zi care trece.

Nu duc o luptă bărbătească
USL a început o campanie murdară de denigrare a candidatului PRM Mihai Irimie, simţind probabil că sfârşitul domniei boierilor pictaţi în biserică se apropie de sfârşit. De această dată, deputatul Laurenţiu Nistor, aplicând metodele securiste (cu care este obişnuit din tinereţe, dar pe care le perfecţionează sub îndrumarea stăpânului său, Mircea Moloţ), prezintă locuitorilor comunei Şoimuş, aşa-zise interviuri filmate, în care o rudă a lui Mihai Irimie, îndepărtată şi cu probleme psihice, plătită din banii primăriei, spune după dictare, cuvânt cu cuvânt, textele denigratoare concepute de cei care au pus piedică dezvoltării comunei. „Implicarea deputatului Laurenţiu Nistor în campania
electorală de la Şoimuş nu se justifică, decât dacă parlamentarul, care nu s-a remarcat cu nimic în ultimii patru ani, are interese clare la Şoimuş. Pe lângă acest fapt, e limpede pentru toată lumea că actualul primar, Dorel Logojan, nu este în stare să ducă o luptă bărbătească, singur, aşa cum este normal. Este doar o marionetă plantată peste banii publici ai comunei”, declară Mihai Irimie, viitorul primar al comunei Şoimuş.

Întrebări fără răspuns
Dincolo de lupta politică, există întrebări la care actuala conducere a Primăriei din Şoimuş evită să răspundă. De ce comuna Şoimuş bate pasul pe loc, în condiţiile în care ritmul de dezvoltare ar fi trebuit să ţină pasul cu localităţile din jur? De ce există încă sate fără apă curentă şi canalizare? Unde sunt cele peste 44 de milioane de euro, bani care în ultimii 20 de ani nu se regăsesc în investiţii? De ce le este teamă boierilor din fruntea comunei să scoată la lumină actele contabile care atestă clar modul de cheltuire a banului public? „Acestea sunt doar câteva din multele întrebări pe care le aud de la oameni, pe care le-am adresat şi eu primarului actual, dar care nu au primit nici un răspuns. Ştiu că s-au învăţat cu bunăstarea personală şi că au multe guri de hrănit – sponsori şi firme de casă, dar aceşti oameni trebuie să înţeleagă că Şoimuşul nu este moşia lor”, mai spune Mihai Irimie, candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mihaita,Dumnezeu sa-ti ajute sa-l trimiti pe slugoiul lui MITRA Calin langa acesta!

  • ...PDL-istu-le, dacă erai PRM-ist te votam din prima!!!...aşa că, ar fi bine să-ţi vezi lungu nasului!!!!....mai ai tupeu , după ce ai supt banii, alături de Costel Avram, hoţul, hoţilor, hoţul fără de care nu merge judeţul ?????...poate ai dreptate că s-au sifonat banii din primăria Şoimuş dar ar trebui să ai dovezi!!!...caută-le ,dacă ajungi acolo, dar şansele sunt minime!!!...să ne spui şi nouă cum şi-au făcut case în foarte scurt timp şi pe banii contribuabililor, Goia Florin, Goia Marin,Nistor Dragulescu Relu(fratele deputatului),Podelean(Goia)Mariana,Goia Maria şi fiul Dan,la Şoimuş şi alţi apropiaţi ai lui Nistor Laurenţiu!!!..de unde dracu au avut banii???..din materialele şi banii daţi pentru sinistraţii din satele comunei,în urma inundaţiilor !!!!..să te vedem, candidatuleeeee!!!!

  • Mihai Irimie este un candidat bun pentru postul de primar .Conteaza omul nu partidul la o primarie. Este vremea scimbarii si o vom face!

  • In primul rand vreau sa va spun ca nu fac campanie electorala nici unui candidat. Citind mai multe articole in presa costruite de presa in favoara candidatului PDL alias PRM as avea cateva precizari de facut.Domnul Mihai spune ca USL a început o campanie murdară de denigrare a candidatului PRM , dar el a fost cel care a inceput in acest mod chiar din prima zi cand s-a dat startul oficial al campaniei electorale incepand cu sloganul nu s-a facut nimic in 20 de ani ( mai tarziu rectifica in 22 de ani ). Intrebarea care si-o pun locuitorii comunei este : Cati ani aveai acum 22 de ani ?, pe vremea aceea nu stiai nici tabla inmultirii ca lumea si acum vii cu critici si amenintari la adresa locuitorilor daca nu te voteaza Alta intrebare : Ai copilarit impreuna cu deputatul de colegiu ? Faci toate aceste insulte sub indrumarea atenta a domnului Mircia Munteanu sub masca PRM – Costel Avram. Daca zici ca trebuie sa duca o lupta barbateasca , tu esti acela care nu o faci , ai inceput murdar, murdar termini.Domnule Mihai , fiecare canditat lupta pentru partidul lui ,tu lupti pentru ,, partidul de buzunar”. In caz de nereusita o sa denunti si sponsorii presei ca nu au facut mai mult pentru tine.Ai ajuns sa analizezi si activitatea parlamentara a deputatului de colegiu ,sunt foruri superioare care se ocupa de asa ceva, vrei sa fi parlamentar , candideaza orice cetatean al romaniei are acest drept.. Domnule Mihai acum vrei sa te indrepti spre banii publici ca sa-i indrepti spre firmele tale ?Dmnule PDL-ist mai spui ca comuna Soimus bate pasul pe loc, oare care comuna s-a dezvoltat mai mult decat Soimusul? Da exemple. Vorbesti de sume fabuloase de bani , pe care nu le gasesti in investitii , cred ca ai luat actele contabile sa le verifici ,dar concluzia este ca nu sti sa citesti un buget si te avanti sa dai informatii eronate in favoarea ta .Ai vrea ca Soimusul sa ajunga mosia ta ,sa-ti poti plati restantele la salariatii care au fost la birt si la firma de constructii
    Domnule Mihai asa ,, ca sfârşitul domniei boierilor pictaţi în biserică “ nu se apropie de sfârşit, apocalipsa a trecut pana la urmatoarea mai sunt 6000 de ani. Unii sunt pictati in biserica , altii se pot picta pe garduri s-au in birturi , nu cred ca te afecteaza la buzunar acest lucru

  • Pentru "curiosul" care nu stie cum este sa faci o casa, iti spun eu care am construit una si sa sti "curiosule" ca nu trebuie sa furi si nici sa astepti pomeni ci poti merge la banca sa iti iei credit pentru constructii de locuinta si lunar iti trimiti salariul la banca nu il dai la birtul din sat sau in alte locuri, dar probabil nu cunosti aceste lucruri ca nu ai timp decat de capra vecinului nu de ce ai tu in ograda.

  • Domnule candidat nu sti sa lupti civilizat , am citit zilnic ziarul Mesagerul , dar asemenea propaganda mincinoasa sau denigratoare la adresa candidatilor si a deputatului de colegiu nu am vazut. Dai dovada de lipsa de cultura si multa prostie in goanna dupa putere. Ce te faci in caz de reusita , acolo nu poti numai sa latri , si sa ameninti personalul trebuie sa mai si muncesti

  • Mihai, ce faci simti ca nu o sa catigi? De aceea minti in continuare , te legi de Nistor ca s-a pictat in biserica. Afla ca nu el a soliciutat acest lucru ci cetatenii satului Bejan. Ti ciuda de nu mai poti ca nu esti pictat si tu? Picteaza-te la ZAM ca esti dus cu pluta sau la PACLISA. Iti tzatzaie curu ce esti inglobat in datorii si daca nu ajungi primar esti la fund? Afla ca nu o sa ajungi primar ca noi cetatenii comunei soimus ,in special noi cei din soimus nu te votam ca esti un om fara caracter, in stare sa se injoseasca , sa minta cat poate , sa denigreze pe oricine ii sta in cale. Si unchiul tau chiar nu are probleme psihice,ii un biet om la care i-ai dat teapa, si nu este singurul caruia i-ai dat. noua cei care am fost alaturi de tine in 2008-2009 la pdl ne-ai tapuit dar pacat ca atunci ne-am dat seama prea tarziu. ii multumim la Dumnezeu ca ne-a luminat calea si ne-am dat seama ce fel de pramatie esti IRIMIE MIHAI GABRIEL= MITA,MINCINOS ORDINAR. Oameni si-au dat seama ca tot ce scrii tu in aceste ziare ca sa- denigrezi pe Logojan si Nistor faci tu. Tu Irimie dai mita, denigrezi, duci o lupta murdara, iar apoi inventezi ca altii au facut ca sa iesi din cacat. Afla ca nu vei fi primar . Tu crezi ca iei banii din primarie ca din birt sau din tepele date neamurilor? Afla ca te inseli. Habar nu ai ce inseamna administratie publica. Ti-e frica ca nu o sa ai cum sa iti achiti datoriile? Afla ca nu poti lua bani din primarie dupa bunul plac al buzunarului tau. HAIDE DOREL LOGOJAN! PRIMARUL NOSTRU SI DE ACUM INCOLO. CETATENI AI COMUNEI SOIMUS VOTATI-L PE LOGOJAN DOREL NU PE DICATORUL DE IRIMIE MIHAI GABRIEL CARE AMENINTA LUMEA DIN COMUNA,PE CEI CARE AU FOST IN CAMPANIE CU EL IN 2008-2009 . IRIMIE PANA SI NEAMURILE TI LE DENIGREZI.

  • Cata dorinta de a nu pierde ciolanul aveti...incredibil !!!
    A-ti avut 22 de ani sa demonstrati ca puteti -si nu ne-ati lamurit-Lasati pe altii care poate sunt mai capabili-daca nu vor fi atunci lumea i-i va penaliza la urmatoarele alegeri.
    Cum puteti vota Dorel Logojan ?!!--un om care toata ziua sta numai in birt mort de beat si se scuipa tot cand incearca sa tina un discurs.
    Asta e omul ce va doriti sa va reprezinte ca si cel mai reprezentativ din comuna?!?!-VA MERITATI SOARTA !!!
    Toata lumea stie ca e o papusa manevrata de Nistor si ca nu face nimik fara sa stie el.
    Spuneti ca Irimie e dictator - Va luat frica !!...o sa vina vremea sa dati cu subsemnatul pentru toate magariile ce s-au facut la primarie.Irimie a anuntat ca va face o revista pentru fiecare cetatean al comunei cu auditul financiar ce i-l va cere la intrare in primarie !! ...va ia frigu?!?!?!..S-a terminat dominatia manevrelor,prietenilor si dubiosilor-e vremea sa schimbam ceva in comuna Soimus.
    Aud de cateva zile incoace ca Irimie ar fi facut rau unchiului sau-o minciuna sfruntata care i-mi intareste idea ca faceti tot posibilul sa scoateti vorbe despre acest om pentru a fi denigrat in fata alegatorilor....Asta e PSD-plin de mizerie,ranchiuna,marsavie ,nepotism si manevre personale.
    Cred ca ne meritam soarta daca betivanul de Logojan iasa dinnou primar.JOS MANA DE PE PRIMARIE-CA VINE IRIMIE!!!!

  • Nu ne e frica de un nemernic, ca si irimie, dar am dori sa nu mai denigreze pe altii ca el face toate magariile in campanie ca si atunci cand era pdl-ist. si nu este o minciuna ca Irimie i-a dat teapa unchiului sau si o stiti prea bine voi toti cei din Familia Irimie Mihai. Nu mai copia tot ce spun altii ca sa il ridici in slavi pe teparul comunei soimus alias IRIMIE MIHAI GABRIEL. nimeni nu a inventat povestea unchiului. vai saracul "pui de avicola" (irimie mihai gabriel) nu mai stie ce minciuni sa mai scorneasca , ca sa mai castige niste voturi. LOGOJAN DOREL-PRIMAR! Nu lasati pe Irimie sa ajunga primar ca o sa falimenteze primarie. Am incredere in cetatenii comunei ca vreau binele acesteia si nu-l vor lasa pe mincinosul ded Irimie sa ajunga primar. Va multumesc cetateni si pentru 2009 cand nu a-ti permis sa ne conduca un mincinos precum Irimie Mihai si un tepar precum Irimie Mihai care pe vremea aceea era pdl-ist. se muta de la un partid la altul cu sperante desarte ca va castiga. Penalizati-l pe acest mincinos Irimie ca si in 2009 si VOTATI LOGOJAN DOREL PRIMAR. VA MULTUMESC CONCETATENI AI COMUNEI SOIMUS SI AM INCRDERE IN DUMNEAVOASTRA .

    SUNT UN BIET AMARAT CARUIA, ACEST DOMN IRIMIE MIHAI I-A DAT TEAPA . VA MULTUMESC

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago