Se acordă premiile sportivilor fruntaşi în anul 2019

Direcţia pentru Tineret şi sport Hu­nedoara a­ anunţat că vineri va oficia pre­mierea sportivilor, tehnicienilor şi a clu­burilor care au avut rezultate deosebite în anul competiţional trecut. Premierea a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum conducerea insti­tuţiei care coondonează mişcarea spor­tivă hunedoreană a găşit un moment pri­elnic pentru ai recompensa pe sportivii fruntaşi ai anului competiţional 2019.
Acţiunea se va desfăşura cu res­pec­tarea tuturor condiţiilor impuse de pro­tocolul semnat de către MTS şi Ministerul Sănătăţii, astfel că sportivii recom­pen­saţi sunt invitaţi la sala DJTS împreună cu antrenorii într-un interval orar bine stabilit, care va trebui respectat întocmai. Re­prezentanţii cluburilor care au avut rezultate în 2019, au fost invitaţi la sediul DJTS Hunedoara pentru a ridica premiile în acelaşi interval orar.
Acţiunea se desfăşoară într-un spaţiu limitat, cu un număr foarte mic de oficiali, iar accesul reprezentanţilor presei este de asemena limitat.
Vă reamintim că sportiva anului 2019 în judeţul Hunedoara a fost desemnată atleta Florentina Marincu Iuşco (foto), cea care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, iar în acest sezon ea este dublă campioană naţională.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.