Categories: ActualitateFlash

Scrisoare deschisă a deputatului PSD Mircia Muntean, ca răspuns la declaraţiile făcute la adresa sa de către primarul Devei, Petru Mărginean.Ştiu să scriu, domnule Mărginean!

Ca urmare a declaraţiilor făcute de primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, la adresa deputatului PSD Mircia Muntean, după publicarea de către acesta din urmă a scrisorii deschise referitoare la accidentul rutier din seara zilei de 30 octombrie 2014, am primit la redacţie, spre publicare, o nouă scrisoare deschisă, la adresa, de această dată, a primarului Petru Mărginean.

Cine este primarul Devei?
Politic:
În urmă cu ceva timp, Petru Mărginean, cu acordul lui Dan Voiculescu, înfiinţează şi la Deva Partidul Umanist.
A candidat la mai multe funcţii, dar nu a reuşit niciodată să scoată un scor onorabil. La un moment dat, a luat chiar ruşinosul scor electoral de 3,7%.
Fără a avea sprijinul electoratului şi numai prin joc politic, a reuşit să ocupe funcţiile de: subprefect, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi chiar manager SMURD.
În 2012, Mircia Muntean nu a mai candidat la Primăria Deva, astfel, Mărginean ajunge primar pe lista PC (partidul lui Voiculescu) susţinut de USL.
După ce Voiculescu intră la puşcărie, în octombrie 2014, Mărginean îl vinde şi trece alături de Moloţ la PNL.
Mai mult, acum foloseşte Antena lui Voiculescu în interes personal! Face cu neruşinare campanie PNL-ului lui Iohannis, cu postul TV condus de soţie, deşi televiziunea locală se declară neimplicată în campania pentru alegerile prezidenţiale.
Profesional:
Mărginean nu e bun de nimic! Singurul lucru cu care se laudă, după 20 de ani de politică, este SMURD! Serviciul lui Raed Arafat.
Nesimţirea lui Mărginean nu cunoaşte limite! În toate campaniile electorale, Petru Mărginean a uzat de acest serviciu şi de salvarea de vieţi omeneşti.
Săptămâna trecută, devenii au primit în poştă scrisori prin care sunt minţiţi că Mărginean a adus serviciul salvator de vieţi la Deva. De aceea, ar trebui să îl voteze pe Iohannis.
Doar că adevăratul fondator SMURD, Raed Arafat, nu îl susţine pe Iohannis, ci şi-a exprimat susţinerea pentru candidatul Victor  Ponta şi asta, fără a implica SMURD.
Emoţional:
Mărginean a fost ajutat în politică de un grup de prieteni. La bine şi la greu. La bine pentru el, la greu pentru ei! Printre aceste persoane se numără Mihai Mica şi  Marius Sanfirişca.
După 2012, odată cu sosirea în primărie, bazându-se pe experienţa lor, Mărginean i-a angajat. Pentru cât timp? Pentru puţin!
În acest moment, nici unul nu se mai află în echipa lui Mărginean! Amândoi, oameni de onoare, au demisionat din cauza modului în care au decurs lucrurile în primărie. Din cauza trădării lui Mărginean faţă de Partidul Conservator! Din cauza oamenilor de nimic cu care s-a înconjurat Mărginean.
Media:
Nu voi menţiona modul parşiv în care Mărginean a ajuns să pună mâna pe Antena 1 Deva, deoarece binefăcătorul lui nu mai este printre noi.
Mărginean a folosit Antena 1 Deva numai în scop personal, în ultimii 10 ani. Angajaţii sunt obligaţi să-i aducă osanale în fiecare zi prin intermediul ştirilor şi a materialelor prezentate pe post. Chiar în această campanie a fost prezent în buletinele de ştiri şi emisiuni, unde a făcut propagandă pentru Iohannis, obligând postul să încalce legea audiovizuală!
Mărginean se ascunde după fusta soţiei, director al postului Antena 1 Deva, care îi sare în apărare chiar în emisiuni.
Este jenant să vezi o femeie expusă în acest fel de propriul soţ!
Activitate:
Mărginean nu ştie să facă nimic. Nu e în stare să măture străzile şi parcările construite în mandatele mele!
Ce face el?
Doar inaugurează proiectele realizate de mine. Tot ce are în primărie e lăsat de mine. Până şi consilierul!!!
Bilanţ:
Oricine şi orice a stat în jurul lui Petru Mărginean a fost trădat de acest individ lipsit de onoare!
Dar, în tot acest timp, în spatele lui Mărginean a stat un om: Moloţ!
Concluzia?
Mărginean a adus prejudicii grave devenilor. Prin trădarea şi alăturarea PNL-ului, a izolat acest oraş. Prin atitudinea lui, a făcut ca oameni de care Deva are nevoie să îl evite.
Exemplu: Gabriela Szabo a fost pusă într-o situaţie jenantă de o declaraţie absurdă: „Lotul naţional de gimnastică junioare se mută de la Deva!“ Nici vorbă de aşa ceva! Ministrul Tineretului şi Sportului a dat asigurări că aşa ceva nu o să se întâmple!
Oare ce spun toţi aceşti oameni? Daniel Constantin, Laurenţiu Nistor, Raed Arafat, Dan Voiculescu, Simion Molnar, Mihai Mica, Marius Sanfirişca, angajaţii SMURD sau ai Antenei 1 Deva? Oare ce spun devenii?
Oare nu era normal ca primul ministru al României, Victor Ponta, să fie invitat la Deva şi să stea alături de primar? Aşa cum a mers şi Tăriceanu alături de mine prin Micro 15? Oare devenii au nevoie de un fudul şi arogant sau de un primar?
Eu, omul care a condus Deva timp de 16 ani, cred că nu este normal ca oraşul să rămână izolat din cauza orgoliilor unui personaj!
Ştiu să scriu, domnule primar 1×1? Tu poţi să citeşti?
Mircia Muntean, deputat  PSD de Hunedoara

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Frustrarile dumneavostra domnule Mircia nu cred ca intereseaza decat tot niste persoane la fel de frustrate ca dumneavostra. Scrisorile pe care le tot mediatizati sunt fara sens. Nu va mai laudati cu 4X4 ani de primarie pentru ca stiti prea bine cum din 4 au ajuns 16, sa calculam repede si cat ati furat ? Sunteti departe de a va putea spune ca sunteti un caine , pentru ca un caine nu musca mana care l-a hranit.

  • Haideti domnule iara ati baut ceva? Stiti ca filosofii scriau dupa ce consumau alcool? V-au dat afara din PSD sau va plictisiti in parlament? Vezi-ti domnule de treaba ta de parlamentar pentru care ai fost votat... ca nu ajutati tara scriind scrisori. Sau demisionati si apucati-va de literatura!

  • De toata jena! Nu ti-ai invatat lectia si continui sa te injosesti cum nicodata nu am crezut ca o sa ajungi !I-mi pare rau sincer ca te-am votat in trecut pentru ca acum cand caracterul mizer iese la iveala i-mi dau seama ce om de speta joasa esti.Ai inceput sa folosesti tot felul de jargoane gen primarul 4x4 -ce e asta domne? Esti la bar cu Spuma si Bibanu si o dai in ''diverse''? Te-a prostit puterea si ai dat in mintea idiotilor de mai sus. Hai sictir -ca ma luat scarba de mizerii de oameni ca tine.

  • Mircia, ai pretins un grad militar spunand ca ai facut mult ISU la viata ta.

    Ai primit gradul de colonel in rezerva, insa trebuia sa ti se acorde ultimul grad de NEMERNIC. Si bonus, o camasa de forta. Nu ai onoare, nu meriti nici gradul de fruntas!

    Noi devenii, ne-am scarbit de fata ta buhaita de alcool. Mirosi a moarte. Opreste-te, dispari din viata noastra.Pa!

  • Eu sincer m-am saturat de marginean asta...l-am vazut intamplator la o emisiune la Antena 1 unde surprinzator director este nevasta dansului. Lasand la o parte credibiliatea pe care o au jurnalistii de acolo, domnul primar mi-a vorbit ca unui copil de clasa a 4-a, de terenuri de fotbal, parcuri si trandafiri. Serios ??? credeti ca mai punem botul la o mana de var si un buchet de flori ?? :)) va inselati domnule primar...Deva are nevoie de CRESTERE...proiecte mai serioase cand aveti de gand sa implementati?

  • V a dau dreptate la toti cei ce ati scris mai sus ca MM a fost si este gunoi dar tot ce a scris despre PM este adevarat deci si acesta este alt gunoi

  • Dragii mei, va dau dreptate tuturor. Sunt un penibil, un jenant, un cotrobaitor in rahat, un sare garduri cu javra-n brate. Spre deosebire de voi care veti petrece Craciunul acasa, in liniste, cu familia, eu, Deputatul Derbedeu, ma gandesc ca ma asteapta SASA ANI FRUMOSI!!!!! Sasa ani in care voi avea la dispozitie tot timpul sa-mi exersez penita, sa scriu...caci da, da cetatene alegator, voi scrie si ma voi transforma intr-un model.

    Cu drag,
    Deputatul Derbedeu zis si sasa ani frunosi

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago