Categories: Sport

Scor umflat pe final

Ciprian Marinuţ

Alfa Team Cristur a realizat cea mai mare diferenţă de scor în prima etapă din play-off-ul Diviziei A, însă trei dintre cele patru goluri le-a marcat pe final de meci, când adversarii au căzut fizic.

Lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori Deva, Alfa Team, şi-a făcut singură viaţă grea în primul meci din play-off, deşi la final a câştigat la o diferenţă confortabilă de scor. Campioana a fost superioară la posesia mingii, la organizare, la duelurile individuale unu la unu şi la componenţa lotului, însă s-a jucat cu ocaziile. Drept urmare, soarta meciului a stat sub semnul întrebării până în ultimele 10 minute, când Partizan a fost răpusă de oboseală şi a încasat încă trei goluri.

Gafă de portar

Partida a început cu o uriaşă ocazie a celor de la Partizan la care Şiklodi (1) a salvat de pe linia porţii, cu preţul unei ciocniri cu bara. Alfa a răspuns rapid, iar portarul Stan a intervenit la şutul lui Vîrlan (3). Fără foştii profesionişti Pâcleşan, Bădoi şi Podelean, Partizan a reuşit doar să se închidă destul de ermetic în faţa atacurilor campionilor şi a încercat să replice pe contraatac, de câte ori a avut ocazia. Singurul gol al primei reprize a fost reuşit de Vîrlan (min. 14), cu un şut de la mare distanţă (aproape de centrul terenului), însă vinovatul moral e portarul de la Partizan, Stan, care a reacţionat târziu. Alfa a avut şi alte patru-cinci mari ocazii, dar portarul Stan şi-a spălat păcatele, intervenind salvator, în vreme ce Partizan a fost periculoasă, doar de două ori, prin Dărăban (18) şi Iorga (25).

Au picat fizic

Partizan a dat impresia că încearcă să forţeze egalarea după pauză, însă după 15 minute de efort maxim, echipa deveană, care a avut doar doi-trei jucători de rezervă, a fost răpusă de oboseală. Alfa a profitat de scăderea vitezei de reacţie a adversarilor şi a marcat de trei ori prin Tomescu (min. 40), Laco (min. 43) şi Agachi (min. 49), realizând cea mai mare diferenţă de scor a primei etape. Tot la patru goluri (6-2) s-a impus, surprinzător, în această rundă şi E.F.C. Anonimii, în faţa celor de la AS Electroconat. Meciul de mare spectacol al primei etape din play-off a fost cel în care Old Boys a condus cu 2-0, însă a pierdut cu 2-3 în faţa celor de la Avantaje.

Partizan Deva – Alfa Team Cristur 0-4 (0-1)

Au marcat: Vîrlan (min. 14), Tomescu (min. 40), Laco (min. 43) şi Agachi (min. 49).

Partizan: Stan – Dobromir, Iorga, Drăgănesc, Dărăban, Curtean, Gaşpari.

Alfa Team: Clep, Kelemen – Şiklodi, Laco, Sălăşan, Tomescu, Agachi, Kutyfalvi, Trănoiu, Vîrlan, Zudor.

Arbitri: Florin Anca, Mihai Nacu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago