Schimbări de şefi la Complexul Energetic Hunedoara

Adriana Năstase

Potrivit unui comunicat de presă, la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) s-a finalizat prima etapă a programului de reorganizare.
Asta a presupus transformarea punctelor de lucru, reprezentate de exploatările miniere, în sucursale, cât şi prin înfiinţarea Sucursalei PRESTSERV Petroşani, care va integra în structura ei activităţile de prestări de servicii desfăşurate, până acum, la nivelul fiecărei sucursale (transport CFU / auto / tehnologic, preparare, s.a.). La conducerea Sucursalei PRESTSERV a fost desemnat Gheorghe Mununar, cel care a asigurat, până în prezent, conducerea Staţiei de Salvare Minieră.
Pe de altă parte, de astăzi intră în vigoare deciziile de schimbare a conducerilor exploatărilor miniere Livezeni şi Lupeni şi a Sucursalei Electrocentrale Deva. Astfel, la E.M. Livezeni, Constantin Bârchi este eliberat din funcţia de director al exploatării, urmând să ocupe postul de şef Serviciu Producţie din cadrul Sucursalei Divizia Minieră. Radu Fănel Lupuleac a fost numit directorul exploatării, eliberând postul de şef Serviciu Producţie din cadrul Sucursalei. La EM Lupeni, Daniel Dumitru Brânzan preia şefia exploatării, iar Gheorghe Emil, care a deţinut funcţia de director aici, va fi  inginer şef Producţie al Sucursalei Divizia Minieră. De asemenea, Cristian Giani Balea a fost numit inginer şef Producţie în cadrul Exploatării Miniere Lupeni.
Şi la Sucursala Electrocentrale Deva au fost operate modificări ale conducerii. Alexa Nicula a fost eliberat din funcţia de director, urmând să preia funcţia de inginer şef Producţie al sucursalei.
Directorul Electrocentralei Deva este Nicolae Codreanu. Conducerea executivă a decis modificările respective pe fondul lipsei de eficienţă în implementarea măsurilor de reducere a pierderilor şi a nerealizării producţiei de cărbune necesară funcţionării celor două termocentrale. De asemenea, Cosmin Lucian Chiuzan, fost inginer şef Securitate şi Sănătate în Muncă al Sucursalei Divizia Minieră, a fost numit directorul Exploatării Miniere Vulcan, înlocuindu-l pe Dănuţ Sorin Rosmenteniuc.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

7 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

7 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

7 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

7 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

7 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

7 ore ago