Sport

Schimbare de lider în Liga a IV-a

Derby-ul etapei a programat în play-off partida dintre Viitorul Minerul Lupeni, ocupanta primului loc și Gloria Geoagiu, formație care este practic cea mai în măsură să candideze la câștigarea campionatului în acest sezon.

Victorie meritată
Partida, la care au asistat circa 1.000 de spectatori, a debutat furtunos, cu un prim gol înscris de oaspeți în minutul 13, de către Sebastian Tătulea, în urma unei acțiuni personale, deși Silip și Buțurcă au încercat să îl stopeze. Jucă­torii de la Geoagiu au continuat cursa spre victorie și au reușit să își majoreze avantajul de pe tabelă în minutul 30, prin Claudiu Marcu, talonat de mai mulți jucători ai echipei gazdă, Moldovan, Ciocârlan și Buțurcă, neinspirați în intervențiile lor. Nici pauza nu a fost una bună pentru gazde, deoarece la trei minute după ce au revenit de la ves­tia­re, oaspeții au înscris din nou, golul vic­to­riei fiind marcat de același Sebastian Tătulea. O victorie meritată a celor de la Gloria Geoagiu, formație pregătită de Gabriel Cotoară. Reputatul tehnician Dan Voicu, cel care se ocupă de Minerul Lupeni, a declarat după această partidă: “Nu am înțeles nimic din jocul practicat de elevii mei. Am fost penibili, ne-au făcut varză. Condamn atitudinea jucă­to­rilor mei, comportarea lor, și îmi cer scuze publicului numeros. A fost un coș­mar care, sper, că nu se va mai repeta”.
A arbitrat Viorel Miclean-Brad, ajutat de Daniel Branea și Marius Corui.
Minerul Lupeni: Ad. Farcaș-H. Moldovan (min. 40 Ciorâia), Ciocârlan, Buțurcă (min. 65 Buraghin), Silip-G. Rădulescu, Roțian (min. 30 Udvar, min. 70 Ilinca), Harangozo, Mândreci, Belei, Iepure. Antrenor, Dan Voicu.
Gloria Geoagiu: Deak-Puțan (min. 60 Bacrău), Ciucurescu, Scrob, Fulea-Tătulea (min. 61 Jolden), Vajda, Cârdei, Hăprian (min. 90 Hila), Cl. Marcu (min. 55 Vlad), Al. Costea (min. 65 Noja).

Golaverajul le desparte
În cealaltă partidă din play-off, CS Corvinul Hunedoara 2 a dispus de Dacia Orăştie cu scorul de 4-2 (1-). Au marcat Răzvan Buhnilă (min. 18), Alexandru Mihăilă (min.3 4), Rafael Pocioianu (min. 61) și Constantin Andre (min.92), res­pec­tiv Mihai Talpaș (min. 14) și Răzvan Stănculea (min. 56).
Ca urmare a acestor rezultate, Gloria Geoagiu trece pe primul loc în cla­sa­ment, cu un total de 30 de puncte, ur­mată de Viitorul Minerul Lupeni, cu 28 puncte, Corvinul Hunedoara și Dacia Orăștie cu câte 21 de puncte, de­par­ta­jate de golaveraj.

În zona play-out s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Victoria Călan-Inter Petrila 0 – 3
  • Minerul Uricani-CSM Deva II 0 – 4
  • Viitorul Șoimuș – Șoimul Băița 1 – 3
  • CSM Vulcan a stat.

Conduce această secțiune Inter Pterila, care are 21 de puncte, urmată de Șoimul Băița cu 20 puncte și CSM Deva II cu 19 puncte.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago