Categories: Sport

Schimbare conjuncturală de lider în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

CS Vulcan a reuşit scorul etapei, 7-1 cu Victoria Călan, şi a urcat pe primul loc al clasamentului Ligii a IV-a Hunedoara, profitând de faptul că fosta lideră, CNS „Cetate” a avut etapă liberă, din cauza numărului impar de echipe. Devenii au fost depăşiţi şi de Hercules Lupeni care au câştigat în deplasare cu Dacia Orăştie şi au în continuare punctaj perfect ca şi noua lideră.

Luptă în trei
Etapa a IV-a a primului eşalon al Campionatului Judeţean a reconfirmat coordonatele noului sezon. Două dintre cele trei echipe perfecte după primele trei runde şi-au menţinut tempo-ul şi au trecut în fruntea clasamentului, profitând de faptul că lidera primelor trei etape a stat pe bară, din cauza numărului impar de echipe.
Lovitura cea mare a dat-o CS Vulcan care realizat scorul etapei în ultimul meci al rundei, disputat ieri, la Călan, învingând cu 7-1 pe Victoria. În urma acestui succes, gruparea din Valea Jiului a urcat pe primul loc al ierarhiei, cu maximum de puncte şi un golaveraj beton de plus 14. „CS Vulcan a alergat mult şi a arătat că e o echipă bine pusă la punct, în vreme ce formaţia noastră a părut epuizată şi a ratat incredibil”, a punctat Corneliu Dumitriu, tehnicianul celor de Victoria Călan.
Hercules Lupeni îşi menţine şi ea punctajul perfect, deşi a fost condusă la un moment dat în meciul din deplasare cu Dacia Orăştie. Gazdele au deschis scorul prin Niculescu (min. 23), dar vicecampioana a avut psihic puternic şi şi-a încordat muşchii, întorcând soarta partidei prin golurile marcate de Andrei Harangozo (min.34 – din penalti) şi Alexandru Harangozo (min. 65 şi 79). Deşi golurile au fost semnate de fraţii Harangozo, Adrian Soare a fost din nou liderul trupei din Lupeni, el obţinând penaltiul din care echipa sa a egalat şi fiind cel care a declanşat acţiunile de la celelalte două goluri. Cel mai frumos joc al rundei a fost însă cel de la Certej, dintre Aurul şi şoimul Băiţa. Oaspeţii au învins, la limită, 4-3, după o partidă foarte spectaculoasă şi dramatică.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago