Remiza care promite şi obligă

11 titiCiprian Marinuţ

„Puştii” antrenaţi de Titi Alexoi (foto) s-au maturizat şi sunt egalii liderei, Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, după ce FC Hunedoara a remizat, scor 1-1 (0-0), acasă cu trupa timişoreană. „Alb-albaştri” sunt neînvinşi după patru etape, dar şi fără victorie pe teren propriu. Rezultatul cu lidera promite că va fi mai bine în viitor şi îi obligă pe hunedoreni la menţinerea şirului de rezultate pozitive, mai ales că au fost aplaudaţi la scenă deschisă la finalul partidei.

Rezultat valoros
FC Hunedoara a respectat fotbalul şi a jucat cu curaj în derbiul etapei a IV-a din Liga a III-a, seria a IV-a, cu lidera, Nuova Becicherecu Mic. A rezultat un joc animat, cu multe ocazii de poartă, în care ambele echipe puteau să câştige, dar să şi piardă. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu o remiză corectă prin prisma celor întâmplate în teren, pentru ca jucătorii hunedoreni au fost aplaudaţi de exigentul public prezent în tribune. „Pentru noi e un rezultat foarte bun, având în vedere momentul în care ne aflăm. Puteam să câştigăm, pentru că am avut ocazii mari, dar puteam să şi pierdem, întrucât trupa timişoreană e solidă, închegată şi bine pusă la punct. M-a bucurat mult faptul că nivelul jocului nostru a fost mai bun decât în partidele precedente şi că am fost aplaudaţi la final de spectatorii din tribune. În continuare, trebuie să fim şi mai buni, să continuăm să ne perfecţionăm jocul şi să obţinem şi prima victorie acasă, în etapa viitoare cu Vulturii Lugoj. E o şansă mare pentru noi să urcăm pe primul loc, iar echipa să câştige mult la capitolele moral şi maturitate”, a afirmat antrenorul hunedorenilor, Titi Alexoi.

Meci deschis oricărui rezultat
Ambele echipe au jucat deschis şi au avut şanse de a marca încă din prima repriză, însă porţile au rămas ferecate până la pauză. Jocurile s-au făcut în primele zece minute de după pauză. FC Hunedoara a deschis scorul prin Andrei Făgărăşanu (min. 47), care a punctat cu un şut din careul mic, după ce căpitanul oaspeţilor a luftat la o centrarea de pe dreapta. Nuova a replicat aproape instantaneu printr-un atac pe flancul drept, iar Silaghi (min. 51) a marcat cu capul, după ce Steop, fost jucător al Hunedoarei, l-a împins discret pe fundaşul central al gazdelor, Geacă. Hunedorenii şi-au mai arătat apoi colţii în urma unor contraatacuri rapide, însă ultimele pase au fost neinspirate, iar timişorenii puteau marca şi ei la trei mari ocazii, dar portarul Coman şi-a salvat echipa.
Cele două combatante, FC Hunedoara şi Nuova Becicherecul Mic, rămân neînvinse în actualul sezon şi îşi păstrează locurile în clasament, unu – timişenii şi trei – hunedorenii, întrucât în toate partidele etapei s-au înregistrat doar remize.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.