Categories: Actualitate

Scade, scade, numărul de îmbolnăviri de Covid

Ieri, cele mai multe cazuri noi de in­fectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare au fost înregistrate în Bucu­reşti – 441 şi în judeţele Timiş – 193, Ilfov – 170, Bihor – 169, Cluj – 159, a informat Gru­pul de Comunicare Strategică.Cele mai puţine cazuri noi de Covid au fost în ju­deţele Vrancea – 4, Călăraşi – 5 şi Sălaj – 22.

Bihorul, pe primul loc la incidența infectărilor
Capitala avea ieri o incidenţă de 6,26 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de zilele anterioare.Judeţul Bihor se si­tu­ea­ză pe primul loc în ceea ce priveşte in­cidenţa infectărilor cumulată la 14 zile, cu 7,83 cazuri la mia de locuitori.Incidenţe mari se înregistrează şi în judeţele Ilfov – 7,53, Arad – 7,27 şi Cluj – 7,11.Opt judeţe se află în zona galbenă (incidenţă sub trei cazuri la mia de locuitori): Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Dolj, Gorj, Maramureş, Satu Mare, Suceava şi Vaslui.
Ieri, România a înregistrat 3.021 de ca­zuri noi de Covid, conform autorităţilor. În acelaşi interval de timp au fost raportate şi 233 de decese.
În județ, situația în ceea ce privește pan­demia, asistăm la o scădere a numărului de îmbolnăviri, ieri au fost înregistrate 47, iar incidența era de 5,88 la mia de locui­tori, 59 de UAT-uri hunedorene fiind în sce­nariul roșu. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago