Categories: Sport

Sărbătoarea nataţiei hunedorene

Ciprian Marinuţ

Medaliaţii de la CSS Hunedoara la competiţiile naţionale de înot din acest an, precum şi toţi ceilalţi participanţi la „Cupa Hunedoarei” vor primi premii din partea… lui Moş Nicolae.

Pregătire şi cadouri
Ediţia 2009 a „Cupei Hunedoarei”, programată sâmbătă, de la ora 10.00, la Bazinul din Hunedoara, pică la fix pentru cluburile participante. Competiţia este prilejul perfect pentru antrenori şi sportivi de a face o ultimă verificare înaintea participării la Campionatele Naţionale de Juniori, de săptămâna viitoare (10-13 decembrie), de la Piteşti. În plus, medaliaţii de la CSS Hunedoara, precum şi toţi ceilalţi participanţi vor primi premii dulci din partea lui Moş Nicolae. „Au confirmat prezenţa două cluburi din Constanţa, un club din Arad, unul din Alba Iulia şi cele trei cluburi din Hunedoara, respectiv CSS Hunedoara, Delfinul şi Fair-Play. Se va concura pe grupe de vârstă de la opt ani până la 16 ani, iar juniorii de 15 şi 16 ani vor trage cel mai tare, întrucât pentru ei e ultimul concurs înainte de Naţionalele de săptămâna viitoare. CSS Hunedoara şi DSJ Hunedoara vor oferi, din fonduri proprii şi cu taxa de participare solicitată cluburilor, premii dulci pentru toţi sportivii prezenţi”, a spus Anca Băjan, antrenoare la CSS Hunedoara.

Acelaşi preţuri, dar şi noutăţi la Bazin
Bazinul din Hunedoara, gazda Campionatului Naţional de seniori şi juniori de luna trecută şi a înotătorilor hunedoreni, încearcă să atragă cât mai mulţi hunedoreni spre practicarea înotului, considerat cel mai complex sport. Din acest motiv, preţurile pentru 2010 au rămas aceleaşi ca în 2009 şi în plus au apărut unele variante de abonament foarte atractive. „Tarifele aprobate de Consiliul Local Hunedoara pentru 2010 sunt aceleaşi ca în 2009, respectiv 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 16 lei pentru adulţi (pentru trei ore, fără saună). Avem în plus o ofertă foarte avantajoasă la abonamente. Cel mai nou şi mai atractiv este abonamentul de tip family, prin care contra sumei de 200 de lei lunar au acces la bazin, 15 şedinţe pe lună, părinţii şi doi copii. În plus, din 2010 vom organiza pentru femei, la Hunedoara, cursuri de gimnastică prenatale şi postnatale în apă”, a spus Dan Colesniuc, administratorul Bazinului.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

17 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

17 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

17 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

17 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

17 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

17 ore ago