Sala de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara va fi renovată

Adriana Năstase

Ieri, Compania Naţională de Investiţii (CNI SA), organismul care realizează pro­grame de investiţii în cadrul „Pro­gramului naţional de construcţii de interes public sau social” cu finanţare de la bugetul na­ţional, a avizat studiul de fezabilitate pri­vind consolidarea, re­a­bi­li­tarea, extinderea şi do­tarea sălii de sport a Colegiului Tehnic „Ma­tei Corvin” Hune­doara.

Proiectul are o valoare totală de 10.243.967 de lei, adică 2.151.590 de euro. Investiţia se va realiza prin Pro­gramul „Consolidare şi Reabilitare Săli de Sport existente, con­struite înainte de anul 2000”, subpro­gra­mul Săli de sport. Municipiul Hunedoara a întocmit şi a pus la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii studiul de feza­bi­litate în vederea alocării de fonduri nece­sare realizării acestui obiectiv de investiţie
„Aceasta este doar unul din­tre ze­cile de obiective de in­vestiţii pe care le-am gân­dit împreună cu e­chipa din primărie, pen­tru a le oferi tine­rilor din mu­nicipiul Hune­doa­ra condiţiile potri­vite ca să facă miş­care, să desfă­şoa­re activităţi sportive, să participe la compe­tiţii. Continuăm să in­ves­tim în edu­caţie, în sport, în tineri”, a spus Dan Bobouţanu (foto), prima­rul municipiului Hunedoara.
Sala va avea 150 de locuri, iar aici vor putea fi organizate mai multe competiţii spor­­­tive, de handbal, tenis, volei şi bas­chet, precum şi competiţii de minifotbal.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago