Comunitate

S-au mișcat rapid. Compania chineză care a investit 30 de milioane de euro în linii de producție, la Băcia, a început activitatea. Vor fi 800 de locuri de muncă!

Magdalena Șerban

Recent, linia de producție ce asigură piese și componente auto pentru Gru­pul Volkswagen, investiție a com­paniei chineze KSHG Auto Harness GmbH, a devenit funcțională în cadrul CT Park II din comuna Băcia. Este un pas major pentru dezvoltarea zonei, asta pentru că va genera venituri la bugetul local, dar înainte de orice înseamnă locuri de muncă.

Continuă angajările!
„După cum se știe, sub umbrela Con­cernului Volkswagen se află mărci auto cunoscute, precum Audi, Skoda, Seat, etc. Linia de producție este pornită și lucrează 200 de oameni pe această linie, în prezent. Procesul de angajare e însă deschis, preconizându-se un necesar de 800 de persoane, astfel încât să se poată lucra în trei schimburi. Sunt puse la dispoziție mijloace de transport (micro­buze) pentru cei care fac naveta din Orăștie, Deva, Simeria, Călan, Hunedoara sau alte localități. Este un mare avantaj pentru noi, ca și comunitate, dar în egală măsură pentru întreaga zonă și pentru județ. Totodată, e onorant pentru noi, fiind aleși de investitori. Cred că într-un mandat de primar sunt esențiale inves­ti­țiile publice în infrastructură, pentru mo­dernizare, dar dacă nu se reușește faci­li­tarea unor noi investiții private care să ge­nereze locuri de muncă e un mare minus. Oamenii au nevoie să pună o pâine pe masă, zilnic. Mai aștept să ofer și alte vești bune, însă voi face asta doar după ce se vor concretiza. Felicit com­pania KSHG Auto Harness GmbH, mulțumesc pentru încredere și le doresc mult succes pe mai de­parte”, a transmis Florin Alba (foto), edilul-șef din Băcia. Rea­mintim că în luna aprilie a.c, o de­legație for­mată din re­pre­zentanții companiei chi­ne­ze KSHG Auto Harness GmbH, res­pectiv Min Chen – CEO KSHG Euro­pa, Chuck Guo – Managing Partener, ai Bank of China Romania, Lixin Guo – Di­rector General și Lexuan Li – De­par­tamentul Cor­po­rații, Guo Yongqi – CHRO KHG România, însoțiți de Lucian Contraș – Business Consultant KSHG și directorul CT Park Deva ll, Cosmin Bolfoș au vizitat administrația din Băcia, pre­zentând pași concreți în de­mararea investiției, și anu­me liniile care au fost deja mon­tate. Mai trebuie pre­ci­zat că este pentru pri­ma dată în ultimii șase ani când producă­torul de au­to­mo­bile german Volkswagen este in­te­resat de coop­ta­rea unui nou fur­nizor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bârfe, zvonuri, adevăruri

Spun cârcotașii pe la colțuri că un personaj din zonă, după ce a aflat că…

2 zile ago

Suspendată pentru dopaj! Florentina nu mai merge la Paris

Preşedintele Comitetului Olim­pic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, ieri, pentru Agerpres, că suspendarea…

2 zile ago

Ce au descoperit poliţiştii din Brad în sacoşa unui hoţ?

Tânărul a fost prins la furat într-un magazin din municipiul Brad, după ce a fost…

2 zile ago

Prostituată din Lupeni, acuzată că a minţit pentru a-şi apăra proxenetul

Femeia a fost cercetată penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, pentru…

2 zile ago

Tânără bătută crunt de către concubin. Agresorul îi voia cerceii de aur pentru a-i amaneta

Femeia din municipiul Deva le-a spus polițiștilor că a fost băută de fostul său partener…

2 zile ago

Nimic nou sub soare. Românii, copleșiți de corupție

România. Corupția încă este o problemă gravă în România. Jumătate dintre români au spus că…

2 zile ago