Comunitate

S-au mișcat rapid. Compania chineză care a investit 30 de milioane de euro în linii de producție, la Băcia, a început activitatea. Vor fi 800 de locuri de muncă!

Magdalena Șerban

Recent, linia de producție ce asigură piese și componente auto pentru Gru­pul Volkswagen, investiție a com­paniei chineze KSHG Auto Harness GmbH, a devenit funcțională în cadrul CT Park II din comuna Băcia. Este un pas major pentru dezvoltarea zonei, asta pentru că va genera venituri la bugetul local, dar înainte de orice înseamnă locuri de muncă.

Continuă angajările!
„După cum se știe, sub umbrela Con­cernului Volkswagen se află mărci auto cunoscute, precum Audi, Skoda, Seat, etc. Linia de producție este pornită și lucrează 200 de oameni pe această linie, în prezent. Procesul de angajare e însă deschis, preconizându-se un necesar de 800 de persoane, astfel încât să se poată lucra în trei schimburi. Sunt puse la dispoziție mijloace de transport (micro­buze) pentru cei care fac naveta din Orăștie, Deva, Simeria, Călan, Hunedoara sau alte localități. Este un mare avantaj pentru noi, ca și comunitate, dar în egală măsură pentru întreaga zonă și pentru județ. Totodată, e onorant pentru noi, fiind aleși de investitori. Cred că într-un mandat de primar sunt esențiale inves­ti­țiile publice în infrastructură, pentru mo­dernizare, dar dacă nu se reușește faci­li­tarea unor noi investiții private care să ge­nereze locuri de muncă e un mare minus. Oamenii au nevoie să pună o pâine pe masă, zilnic. Mai aștept să ofer și alte vești bune, însă voi face asta doar după ce se vor concretiza. Felicit com­pania KSHG Auto Harness GmbH, mulțumesc pentru încredere și le doresc mult succes pe mai de­parte”, a transmis Florin Alba (foto), edilul-șef din Băcia. Rea­mintim că în luna aprilie a.c, o de­legație for­mată din re­pre­zentanții companiei chi­ne­ze KSHG Auto Harness GmbH, res­pectiv Min Chen – CEO KSHG Euro­pa, Chuck Guo – Managing Partener, ai Bank of China Romania, Lixin Guo – Di­rector General și Lexuan Li – De­par­tamentul Cor­po­rații, Guo Yongqi – CHRO KHG România, însoțiți de Lucian Contraș – Business Consultant KSHG și directorul CT Park Deva ll, Cosmin Bolfoș au vizitat administrația din Băcia, pre­zentând pași concreți în de­mararea investiției, și anu­me liniile care au fost deja mon­tate. Mai trebuie pre­ci­zat că este pentru pri­ma dată în ultimii șase ani când producă­torul de au­to­mo­bile german Volkswagen este in­te­resat de coop­ta­rea unui nou fur­nizor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii pe la colțuri că un apărător al legii din zona noas­tră a făcut…

2 zile ago

Lucrările de reparații și modernizare a cartierelor din Deva continuă!

Reparațiile la străzile și trotuarele din municipiul Deva avansează. Echipele cons­tructorului lucrează în paralel în…

2 zile ago

Bulina albă

Cristian Ionică, managerul Apa Serv Valea Jiului Pentru că a demarat o campanie de verificare…

2 zile ago

Bulina neagră

Alex Dîlv, șeful Cancelariei prefectului Pentru modul sfidător în care îi tratează pe hunedoreni, iar…

2 zile ago

Drumurile naționale și neglijența prefectului de Hunedoara

Priveliștea dezolantă la intrarea în județul Hunedoara este un adevărat șoc pentru oricine, fie că…

2 zile ago

Percheziţii la mai multe persoane din Valea Jiului, într-un dosar de înşelăciune

Mai multe percheziţii domiciliare au fost efectuate ieri în diferite lo­ca­lităţi din Valea Jiului, într-un…

2 zile ago