Actualitate

S-a stins din viață viceprimarul municipiului Hunedoara

La doar 47 de ani, viceprimarul munici­piu­lui Hunedoara, Cătălin Olar (foto) a plecat dintre noi. El a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce era trans­portat spre un spital din Timișoara, de la Hunedoara. La 30 de kilometri de Timișoara, în salvare, viceprimarul a făcut stop cardio-respirator, fiind salvat de personalul medical de pe salvare. Din păcate, însă, el a decedat apoi la spital la Timişoara. De câteva săptămâni el fusese internat la Spitalul din Hunedoara pentru insuficiență hepatică. El a lăsat în urmă un băiat și o soție, medic la Spitalul municipal din Hunedoara.

Mai mult un coleg decât un șef
Cătălin Olar s-a născut în 27 decembrie 1975, la Deva. A fost licențiat al Facultății de Drept. A deținut funcția de director executiv al Casei Județene de Pensii Hunedoara, iar din 2020 era viceporimarul municipiului Hunedoara.
„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar.
Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.
Pentru întreaga echipă a Primăriei mu­nicipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei.
Ne este greu să vorbim despre el la trecut.
Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a anunțat Primăria municipiului Hunedoara.
„Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, vice­primarul municipiului Hunedoara. Ves­tea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin sur­prin­dere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a spus Laurențiu Nistor, pre­­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.
Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Olar a fost depus de ieri la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara.Persoanele care doresc să îşi ia un ultim rămas-bun de la el o vor putea face și astăzi. Înmormântarea va avea loc mâine, 31 ianuarie, de la ora 13.00.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago