Actualitate

S-a stins din viață viceprimarul municipiului Hunedoara

La doar 47 de ani, viceprimarul munici­piu­lui Hunedoara, Cătălin Olar (foto) a plecat dintre noi. El a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce era trans­portat spre un spital din Timișoara, de la Hunedoara. La 30 de kilometri de Timișoara, în salvare, viceprimarul a făcut stop cardio-respirator, fiind salvat de personalul medical de pe salvare. Din păcate, însă, el a decedat apoi la spital la Timişoara. De câteva săptămâni el fusese internat la Spitalul din Hunedoara pentru insuficiență hepatică. El a lăsat în urmă un băiat și o soție, medic la Spitalul municipal din Hunedoara.

Mai mult un coleg decât un șef
Cătălin Olar s-a născut în 27 decembrie 1975, la Deva. A fost licențiat al Facultății de Drept. A deținut funcția de director executiv al Casei Județene de Pensii Hunedoara, iar din 2020 era viceporimarul municipiului Hunedoara.
„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar.
Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.
Pentru întreaga echipă a Primăriei mu­nicipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei.
Ne este greu să vorbim despre el la trecut.
Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a anunțat Primăria municipiului Hunedoara.
„Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, vice­primarul municipiului Hunedoara. Ves­tea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin sur­prin­dere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a spus Laurențiu Nistor, pre­­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.
Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Olar a fost depus de ieri la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara.Persoanele care doresc să îşi ia un ultim rămas-bun de la el o vor putea face și astăzi. Înmormântarea va avea loc mâine, 31 ianuarie, de la ora 13.00.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii dintr-o regiune din sudul județului că un consilier încasează din avutul public fără…

7 ore ago

Bulina albă

Dorel Vartolomei, pensionar miner din Petrila Pentru că a amenajat din fonduri proprii o zonă…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae M., recidivist din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv de Judecătoria Petroșani,…

7 ore ago

Recuperarea brățărilor dacice, abandonată

Brățările au fost realizate de meșteri din vremea dacilor, descoperite la Sarmizege­tusa Regia, într-o manieră…

7 ore ago

Au salvat-o și au dus-o la echipajul SMURD

Ieri, o echipă de salvatori montani ai Serviciului Salvamont a Consiliului Ju­dețean Hunedoara a intervenit…

7 ore ago