Categories: ComunitateFlash

S-a stabilit echipa de conducere a Direcţiei Silvice

Sorina Popa

După ce în urmă cu câteva zile s-a organizat concursul pentru ocuparea posturilor de conducere la Direcţia Silvică Hunedoara, ieri, s-au anunţat rezultatele.

Trei din cinci candidaţi
Astfel, dacă la prima examinare, toţi cei şapte candidaţi au picat cu brio, de data asta, la concurs s-au prezentat alţi cinci membri PDL şi PSD din judeţ. Care, se pare că au fost mai bine pregătiţi, trei dintre ei reuşind să treacă testul.
Pentru postul de director general a candidat Emil Constantin Ignat, membru al PDL Hunedoara, care a obţinut un punctaj de 81,33, fiind declarat admis la examen. Pentru funcţia de director adjunct a fost nominalizat Radu Crişan, membru al PSD, care a reuşit punctajul cel mai mare la concurs, 85,67. Radu Crişan a mai deţinut funcţia de director general al Direcţiei Silvice Hunedoara în perioada 2003-2004, iar între 2004 şi 2005 a fost director tehnic al acestei instituţii. El este membru al PSD din anul 1998. Pentru cel de-al treilea post de conducere al Direcţiei Silvice Hunedoara, cel de director economic, au candidat trei persoane. Maria Bogdănescu, care a obţinut doar 69 de puncte, Dumitru Ciurea, notat cu 81,67 şi Crinela Paulina Paştiu (PDL), care a obţinut 83,34. Aceasta din urmă a fost declarată admisă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

o zi ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

o zi ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

o zi ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

o zi ago