Categories: EvenimentFlash

S-a stabilit cauza incendiului de la spitalul CFR Simeria

    Astăzi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara a deslușit misterul izbucnirii incendiuluide ieri de la spitalul CFR Simeria. Nu este vorba despre un scurtcircuit la instalația electrică.

Potrivit maiorului Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, s-a stabilit drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații închise, mijlocul prin care s-a inițiat fiind o lumânare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, care a fost trimis spre soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Organele de anchetă vor face cercetările necesare, un rol important avându-l în acest caz raportul întocmit de specialiștii de la ISU. În funcție de concluziile procurorilor, vor fi luate măsurile necesare.

Ieri după-amiază, focul a pornit într-un salon situat la etajul întâi al spitalului din Simeria. În acel moment se aflau în interiorul clădirii 53 de pacienți și o persoană decedată. Aceasta din urmă murise înainte cu aproximativ două ore de producerea incendiului, dar, conform procedurii, se afla tot în salon. De aceea, având în vedere concluziile de la ISU, focul are legătură cu persoana decedată, deoarece acesteia i-a fost aprinsă o lumânare la căpătâi, după ce a trecut în neființă, care a fost lăsată nesupravegheată și a dus la producerea incendiului. Dintre bolnavii internați la Simeria, 25 au fost relocați la alte spitale din județ, unii cu ușoare intoxicații însă fără arsuri pe suprafața corpului. (Oana Mihnea)

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Trista dovada ca in institutiile statului cei care trebuie sa-si faca datoria nu si-o fac. Vedem ca nenorocirile curg pe banda rulanta.

  • Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

  • BINE CA NU A FOST MAI GRAV , CU DOSARELE PENALE SI ISU ,LASATI-O MAI USOR ) ANGAJATI MAI MULTE PERSOANE ,ESTE UN SPITAL CE AJUTA FOARTE MULT IN ACEST JUDET

  • Ca si multe alte servicii publice si ISU traieste din banii celor multi, care nu au stele pe umar, nu au atatea privilegii, vanarea celor care cotizeza, excesiva , nu ajuta nimanui si mai ales celor care isi taie craca de sub picioare, mai multa intelegere, indrumare domnilor ! nu doar amenzi ! suntem parte aceleiasi natiuni, de ce sa ne vanam in loc sa ne intelegem si sa ne ajutam unii pe altii ?

  • Acest Marian Nicolae, toti cei ca el, imi cer scuze pentru exprimare, estte un nesimtit. La un asemenea articol sa vii cu oferte de castigat bani este o sfanta nerusinare. De cateva minute premierul Dacian Ciolos a mentionat si Domnia Sa ca institutiile statului nu-si fac datoria fata de cetatean. Asa este. Trebuie luate masuri.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean
Tags: featured

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago