S-a spânzurat sub podul de cale ferată

Descoperirea şocantă a fost făcută ieri dimineaţă de câţiva localnici din Petrila, care scurtează drumul trecând Jiul de Est pe podul de cale ferată.
Aceştia au văzut cadavrul în albia râului şi au alertat autorităţile. ”Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată că sub podul feroviar aflat la intrarea în localitate se află o per­soană decedată. La faţa locului s-a de­plasat o echipă operativă, iar din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, spân­zu­rată, nefiind sunt suspiciuni cu privire la co­mi­terea vreunei infracţiuni”, a informat Bog­dan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani, în vedere efectuării necropsiei a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Pe de altă parte, decesul pare să fi survenit în urmă cu câteva zile şi ar fi vorba de o localnică, pe nume Balint Angela, dispărută încă de la mijlocul lunii ianuarie. Aceasta a fost dată în urmărire de către poliţişti, iar familia a căutat-o alături de voluntari timp de mai multe zile. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.