Categories: Actualitate

A fugit, din nou, de acasă

La data de 31.01.2021, în jurul orei 20:45, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că fiica sa minoră, Andreea-Ioana Nagy (foto), de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 30.01.2021, în jurul orei 14.00, şi nu a mai revenit.
Minora, la data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, de trening, geacă cu glugă de cu­loare neagră, iar în picioare purta pantofi sport negri. Aceasta are înălţimea de apro­ximativ 1,55 metri, constituţie as­tenică, părul lung, vopsit vişiniu, ochi al­baştri, circa 50 kg. şi nu este prima dată când pleacă voluntar de la domiciliu, pen­tru a locui la diverşi prieteni/prie­tene. Ultima oară când a plecat de acasă a fost în luna decembrie 2020.
În acest caz, poliţiştii au demarat acti­vităţi investigative şi de căutare, care au inclus darea în consemn la frontieră şi în urmărire naţională a minorei. Persoa­nele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apro­piată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. (M.C.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago