S-a semnat protocolul USL Vaţa de Jos

Magdalena Şerban

Câştigarea alegerilor locale din 2012, dar şi o înţelegere între părţi, bazată pe respectarea strictă a protocolului de alianţă USL, acestea sunt obiectivele lansate vineri, de liberalii, social-democraţii şi conservatorii din comuna Vaţa de Jos.
 

“Să fie într-un ceas bun”
Cei trei lideri ai organizaţiilor Vaţa de Jos, Călin Petru Marian (foto) (PNL), Marcel Socol (PSD) şi Ioan Gruia (PC), au parafat protocolul de constituire, la nivel local, a Uniunii Social-Liberale (USL), făcând front comun pentru viitoarele alegeri. La masa de negocieri s-au mai aşezat Cristian Dragomir şi Marinel Coza, din partea PNL şi Liviu Marian şi Sabin Selagea, din partea PSD. „La noile alegeri, se va merge pe liste comune, iar pentru funcţia de primar, va fi desemnat un singur candidat care să ne reprezinte. Vom sprijini candidatul la primărie, care se va situa cel mai bine în sondaje. De asemenea, un alt obiectiv este să constituim majoritatea în Consiliul Local Vaţa de Jos. Majoritari suntem şi în momentul de faţă, doi membri fiind din partea PSD şi cinci din partea PNL. Totodată, viceprimarul comunei, Cristian Dragomir, este membru PNL. Sunt convins că vom câştiga alegerile din 2012 şi că vom colabora foarte bine. Putem spune că astăzi a luat fiinţă o nouă forţă politică locală, punându-se bazele unui adevărat parteneriat”, a declarat Călin Petru Marian, preşedintele PNL Vaţa de Jos.

USL ţinteşte majoritatea
În peste 30 de municipii, oraşe şi comune din judeţul Hunedoara, consilierii PSD, PNL şi PC vor constitui majorităţi în legislativele locale, pentru promovarea şi susţinerea proiectelor importante pentru respectivele comunităţi. Organizaţiile din teritoriu ale celor trei partide au termen până în data de 10 aprilie, pentru a semna acordurile de colaborare la nivel local. În ceea ce priveşte planurile de viitor ale USL la nivel judeţean, prin noua alianţă, încheiată în 10 martie 2011, aceasta vrea să câştige peste 80 la sută din voturile alegătorilor hunedoreni.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • domnule calin ar trebui sa inveti sa numai furi si sa minti dupa aia sa vrei sa fi tu primar la vata

  • Sa nu spuneti ca nu va doriti la Vata de Jos un primar care in 7 ani a facut avere cit altii in 7 vieti!

  • Aveti oare habar ca domnul Calin are rate lunare in valloare aprox de peste 4500 ron????Sigur ca nu ,doar sa acuzam pe vecinu ca uite cat a furat..Mai vedeti-va de treaba,ce dracu vreti primar pdl?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

19 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

19 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

19 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

19 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

19 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

19 ore ago