Categories: Eveniment

S-a luat la întrecere cu poliţiştii rutieri

Livia Botici

Tupeu şi ignoranţă de cartea recordurilor! Aflat la volanul unui bolid BMW, un tânăr, de 20 de ani, din Deva, a depăşit, pe linie continuă, un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Se credea la raliu…

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, aproape de ora două. Se anunţa a fi o noapte liniştită pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. Ghinion însă! Patrulau pe bulevardul 1 Decembrie, din Deva, când un autoturism BMW a trecut val-vârtej pe lângă ei. Culmea, în acea porţiune, strada era marcată cu linie continuă. Cu sirena în funcţiune, rutieriştii au trecut la urmărirea celui care se credea la raliu şi nu pe un drum public. După o urmărire ca în filme, şoferul vitezist a hotărât că nu mai are nici un rost să fugă, pentru că, oricum, poliţiştii i-au luat numărul de înmatriculare, şi a oprit maşina pe strada Gheorghe Bariţiu.

… dar a nimerit la Poliţie

Cu toate că oamenii legii credeau că aventura nocturnă a luat sfârşit, realitatea a fost cu totul diferită. În momentul în care şoferul, pe nume Alexandru Ciomag, a deschis portiera maşinii, spaţiul din jurul automobilului a fost invadat de un puternic miros de alcool. Rugat să sufle în aparatul etilotest, cetăţeanul cu damf de alcool a refuzat cu îndârjire, nefiind de acord nici să-şi dezvăluie datele de identitate. Condus, totuşi, la Spitalul Judeţean, pentru a i se lua probe de sânge, ca să i se stabilească alcoolemia, bărbatul s-a opus vehement ca medicul să-i străpungă venele. În final, poliţiştii au constatat că Alexandru Ciomag avea permisul de conducere suspendat de la sfârşitul lui 2009. Acum, s-a ales şi cu un dosar penal, în urma căruia ar putea ajunge după gratii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

5 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

5 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

5 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

5 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

5 ore ago