Categories: Eveniment

S-a aruncat în faţa trenului

Trupul unui bărbat care s-a aruncat, ieri, la Petroşani,  în faţa trenului, a fost căutat de oamenii legii pe o distanţă de mai mulţi kilometri. O persoană a văzut incidentul şi a sunat la 112, dar poliţiştii nu reuşeau să dea de trupul victimei.
Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul prânzului, în zona târgului de lângă Stadionul Jiul Petroşani. Un martor a sunat la 112 şi a anunţat că o persoană s-a aruncat în faţa trenului de călători. Totul s-a petrecut fulgerător, iar poliţiştii veniţi la faţa locului au adunat rămăşiţele bărbatului pe o distanţă de doi kilometri. „Bărbatul avea 32 de ani şi era din Petroşani. Din primele informaţii, rezultă că este vorba despre un suicid. A stat în apropierea căii ferate, iar când trenul s-a apropiat la o distanţă de 10 metri, s-a aruncat în faţa locomotivei”, a declarat comisarul şef Vasile Hriţac, şeful poliţiei TF Hunedoara. Rămăşiţele acestuia au fost transportate la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani. Trenul de călători Petroşani – Craiova a fost oprit minute bune în zona Livezeni, până când poliţiştii au finalizat investigaţiile. (C. Cosman)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

8 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

8 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

8 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

8 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

8 ore ago