Categories: Sport

Rugby fără spectatori

Biroul federal al Federaţiei Române de Rugby a decis ca finalele SuperLigii, pro­gramate în acest weekend, să se dispute fără spectatori, având în vedere evoluţia îngrijorătoare a situaţiei sanitare din Bucureşti.
Această decizie ţine cont şi de ratele ri­dicate de infectare din Bucureşti, dar şi din zonele limitrofe şi are ca scop diminuarea riscului epidemiologic în rândul spec­ta­torilor, organizatorilor şi al sportivilor, pr­e­cizează comunicatul.
Cluburile participante în finalele Super­Ligii vor beneficia de maximum 30 locuri pentru fiecare echipă, accesul putându-se face în stadion numai cu respectarea pre­vederilor HG 1090, adică cei vaccinaţi sau trecuţi prin boală.
„A fost o decizie grea de luat, pe care am tot analizat-o şi discutat-o în aceste zile. Este foarte important să prevenim, să fim cât mai precauţi şi să eliminăm orice risc de infectare atât în rândul suporterilor, cât şi al sportivilor. Încercăm astfel să gestionăm cât mai bine această situaţie şi sperăm ca prin eforturile tuturor să putem să ne revedem în noiembrie, toţi, pe stadion”, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.
Spectatorilor care şi-au achiziţionat bi­lete pentru finalele SuperLigii de sâmbătă 16 octombrie li se va restitui integral con­travaloarea acestora. Accesul jurnaliştilor se va face pe baza de acreditare, res­pec­tându-se normele sanitare în vigoare.
Sâmbătă, în finala mică, de la ora 12:00, se vor întâlni CS Dinamo şi SCM Timişoara, iar în finala finala mare, de la ora 17:30, CSA Steaua o va înfrunta pe campioana en titre, CSM Ştiinţa Baia Mare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

13 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

13 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

13 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

13 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

15 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

15 ore ago