Categories: FlashReportaj

Roberto şi Roxana, regele şi regina balului

Cristina Ghenea

Liceenii hunedoreni i-au ales, ieri, pe cei mai frumoşi dintre câştigătorii concursurilor de frumuseţe organizate în toamnă în liceele hunedorene. Roxana Băltinescu, din Hunedoara, şi Roberto Epure, din Deva, au primit titlul de cei mai frumoşi boboci din judeţ.
Perechile de elevi de clasa a IX-a de la liceele din judeţ, care la balurile din toamna anului trecut au câştigat titlurile de Miss&Mister, au participat, ieri, la etapa judeţeană a Balului Bobocilor. Cea de-a XII-a ediţie a evenimentului a fost organizată de membrii Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Hunedoara şi a avut loc, ca în fiecare an, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean”, din Deva. După mai bine de trei săptămâni de muncă pentru găsirea sponsorilor şi pregătirea probelor şi a spectacolului, balul a fost un adevărat succes. „A fost un efort comun, depus de membrii Consiliului nostru, dar şi de boboci, care au reprezentat licee din tot judeţul. Cu sprijinul celor de la Inspectoratul Şcolar şi al reprezentanţilor Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, am reuşit ca, în final, să ajungem la un rezultat atât de reuşit”, a declarat Emilia Nagy, prim-vicepreşedintele CJE Hunedoara.

Tema balului – „Las Vegas”

Pe lângă demonstraţii artistice de muzică şi dans, balul a cuprins şi probele de impresionare ale participanţilor. Cele 20 perechi care au concurat pentru titlul de Miss&Mister au încercat să impresioneze juriul prin diferite probe, care mai de care mai originale. Desigur, toate au fost „în ton” cu tema balului – „Las Vegas”. Organizatorii spun că proba ediţiei din acest an a fost aleasă prin vot, după ce au mai fost propuse şi alte teme precum „O zi pe peronul gării”, „Hawaii”, „Bollywood” sau „Eroi”.

Miss&Mister Popularitate, aleşi prin vot pe Internet

Cel mai important moment al serii a fost desemnarea câştigătorilor. Juriul, dar şi cele câteva sute de spectatori prezenţi la bal, au considerat că Roxana Băltinescu, de la Grupul Şcolar de Telecomunicaţii şi Lucrări Publice Hunedoara, şi Roberto Epure (foto stânga), de la Liceul Teoretic Traian Deva, au fost cei care merită titlul de Miss&Mister 2012. Chiar dacă aceştia s-au dovedit a fi cei mai frumoşi boboci din judeţ, nu au fost şi singurii câştigători. Astfel, Lidia Micu (Liceul Traian Deva) şi Dan Inulescu (CN Decebal, Deva) au ocupat locul II, iar Andreea Popa (CN Decebal, Deva) şi Vlad Nemeş (CN Mihai Eminescu, Petroşani) s-au clasat pe locul III. Titlul de Miss&Mister Popularitate a fost acordat în urma rezultatelor obţinute prin vot, pe Internet, Cristinei Pandelea (CT Anghel Saligny, Simeria) şi lui Nicolas Hamz (LT Lupeni), iar Patricia Creţu (CN Carmen Sylva, Petroşani) şi Robert Simulescu (CN Avram Iancu, Brad), au primit premiul special din partea juriului.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

23 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

23 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

23 de ore ago