Ridzi se considerã câştigãtor

Nicolle Ebner

Preşedintele PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, declară că nu-şi simte ameninţat postul de lider politic local din cauza rezultatelor obţinute la euroalegeri, poziţionate sub media pe ţară obţinută de PDL.

„Problema e în curtea PSD“
Ridzi declară că este normal ca PDL să-şi cuantifice voturile cu cele ale independentei EBA şi să-şi revendice victoria în judeţul Hunedoara, deoarece fiica preşedintelui Băsescu a anunţat încă de la început că, după alegeri, va reveni la partid. „La Deva şi Hunedoara, PDL+EBA au bătut fieful liberal. La Petroşani, în aceeaşi formulă, am depăşit PSD şi PRM. Eu sunt mulţumit de rezultatele obţinute şi problema nu este la noi, ci la PSD, care, în Valea Jiului a scăzut în preferinţa electoratului. La Uricani, candidatul PSD la primărie – în 2008 şi la Parlamentul European-în acest an a scăzut cu 20 de procente, de la 79 la sută, la 54 la sută. La Lupeni, PSD a pierdut, în ultimul an, şapte la sută din voturile locuitorilor, de la 54, la 47 la sută, în timp ce 85 la sută dintre voturi au fost pentru EBA. În plus, la nivel judeţean, PDL a avut cele mai multe voturi anulate, deoarece 4.600 de votanţi au pus ştampila şi pe PDL, şi pe EBA”, a declarat liderul democrat-liberalilor hunedoreni, care a menţionat că de ieri a început o analiză obiectivă a rezultatelor obţinute de fiecare organizaţie în parte, urmând ca măsurile de reorganizare a strategiei sau a echipelor să se aplice numai dacă este cazul.

  „Cazacu mi-a promis că ia măsuri radicale”
Referitor la relaţiile din coaliţia locală de guvernare, Ridzi declară că se menţin în limita normalului. „Chiar ieri m-am întâlnit cu Florin Cazacu pe tema deconcentratelor, în special pe tema Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, unde nu am reuşit nici acum să ne instalăm propriul director, deoarece Liliana Ţolaş nu vrea să renunţe la post. Nu înţeleg de ce se cramponează pe acest post, când ştia foarte bine că va reveni PDL. Cazacu mi-a promis că va lua măsuri radicale, până la excluderea Lilianei Ţolaş din partid, dacă nu va elibera postul de director coordonator al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate”, a mai declarat preşedintele PDL Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

4 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

4 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

4 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

4 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

4 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

4 ore ago