Categories: Sport

Rezultate remarcabile pentru gimnaştii români la Marrakech

Nicolae Gavrea

În perioada 04 – 07 mai 2018, sportivii români din loturile de gimnastică artistică şi aerobică au participat la cea de-a XVII-a ediţie a Gimnaziadei, competiţie organizată la Marrakech, în Maroc.

În competiţia de gimnastică artistică – Silvia Sfiringu a câştigat medaliile de bronz la bârnă şi sol şi s-a clasat pe locul cinci la sărituri, în timp ce Iulia Berar s-a clasat pe locul IV la individual compus, locul V paralele şi pe locul VI la bârnă. Cele două gimnaste au fost însoţite de antrenorul Florin Cotuţiu şi de arbitra Ileana Hrişcă.
Gimnastica aerobică a avut şi ea reprezentanţi pe podiumul de premiere: medalie de aur la trio, obţinută de echipa formată din Sarmiza Niculescu, David Gavrilovici şi Daniel Ţavoc şi la perechi mixte, din Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici. O medalie de argint a revenit grupului alcătuit din Sarmiza Niculescu, Ioana Calenici, Ebru Gheneghez, Miruna Iordache şi Daniel Ţavoc iar cea de bronz a fost cucerită de gimnastul Daniel Ţavoc la individual.
Ca urmare a acestor rezultate, delegaţia României a ocupat locul secund la gimnastică aerobică, fiind răsplătită cu medalia de argint.
Echipa de gimnastică aerobică a României la Marrakech le-a mai avut în componenţă şi pe Cristiana Spînu (antrenor), Alina Drăgan (director de concurs şi arbitru) ca şi pe Cristina Dulgheroiu (arbitru). Menţionăm că o parte din aceşti sportivi vor fi prezenţi între 18 şi 20 mai la cea de-a 21-a ediţie a Cupei Cetăţii de gimnastică aerobică, organizată la Deva de către CNS Cetate.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

20 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

20 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

20 de ore ago