Categories: Sport

Revelaţie ştearsă, campioană adevărată

Ciprian Marinuţ
Quasar Deva, revelaţia şi lidera clasamentului după primele trei etape ale Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, a picat primul test serios al sezonului, fiind învinsă de campioana Alfa Team Cristur, scor 2-3.
Lot mai omogen, portar mai inspirat
Cu trei victorii din tot atâtea partide, e drept, cu adversari de mâna a doua, Quasar era lideră după trei etape şi părea a fi echipa pe val a campionatului. Totul s-a dovedit însă un simplu foc de paie, întrucât strălucirea Quasarului a fost doar de suprafaţă, iar campioana Alfa Team Cristur a obţinut o victorie de necontestat, chiar dacă diferenţa de scor a fost minimă, 3-2. Dacă primele linii ale celor două echipe au fost sensibil egale, diferenţa s-a făcut la capitolul rezerve, unde Alfa Team a avut mai multe şi mai aprige, şi la sectorul portari, unde experimentatul Clep (Alfa) a fost net superior tânărului Cătană (Quasar).
Meci frumos
Alfa a deschis scorul prin Zudor (min. 4), după un corner, iar Quasar a egalat în urma unei acţiuni personale a lui Cioroagă (min. 11). Campioana a intrat cu avantaj minim la pauză, după ce acelaşi Zudor (19) a reluat cu capul de la şase-şapte metri centrarea în diagonală a lui Trănoiu. Imediat după pauză, tot golgeterul Zudor a mărit diferenţa la 3-1, pentru ca în ultimele minute, Orban să stabilească scorul final la 3-2. Dincolo de rezultat, jocul a fost disputat şi spectaculos, cu multe ocazii de gol la ambele porţi.
Urmează derby-ul campionatului
După runda a IV-a, în Divizia A a rămas o singură echipă cu parcurs perfect, lidera Old Boys, cu patru succese din tot atâtea meciuri. „Veteranii” sunt secondaţi de AS Electroconat (locul 2), care e şi ea neînvinsă, după care urmează o serie de şase echipe cu trei victorii şi o înfrângere, semn că lupta pentru podium e foarte aprigă. O bătălie importantă din acest război va avea loc etapa viitoare, când e programat derby-ul dintre campioana Alfa Tean şi vicecampioana Avantaje.
MesagerulHunedorean

View Comments

  • cipriane,cine ti-a zis tie cine a dat golurile in acest meci? intra pe site la realsport si documenteaza-te inainte sa scrii ;)

  • VEZI CA E A DOUA OARA CAND FACI ACEEASI GRESEALA!
    ECHIPA VICECAMPIOANA A ANULUI TRECUT NU ESTE "
    AVANTAJE" CI "ANONIMII"

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

12 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

12 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

12 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

12 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

12 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

12 ore ago