Recital de colinde la Hărău

Magdalena Şerban

Comuna Hărău începe să intre în atmosfera de sărbătoare, în 15 decembrie urmând să fie gazda unui spectacol deosebit, susţinut de artişti de excepţie. Toţi cei care vor să se bucure de Naşterea Domnului sunt aşteptaţi la căminul cultural din localitatea Banpotoc, începând cu ora 17.
“Elevii vor susţine un program artistic, iar printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără preotul Marian Mărcuş, dar şi interpreţii de muzică populară Nicu Novac şi Mariana Suciu, acestora alăturându-li-se trupa de căluşeri din Boşorod. Moş Crăciun vine şi el, în cadrul serbării de sfârşit de an, urmând că toţi copiii comunei, începând de la grupa mică de la grădiniţă şi până la cei de clasa a VIII-a, să primească pachete. Vreau să specific că aceste daruri nu sunt oferite din bugetul primăriei, pentru a nu da naştere la tot felul de interpretări, ci din alte surse financiare. În total vor fi circa 170 de cadouri. Îi invit la Banpotoc pe toţi localnicii, să vină cu familiile şi rudele lor, iar copiii şi nepoţii plecaţi prin alte colţuri ale judeţului, ţării sau străinătăţii m-aş bucura să ni se alăture, întregind comunitatea. Vă aştept cu mare drag să ne bucurăm de dulcele colind românesc! ”, a fost invitaţia lansată de Lucian Mihael Albu Weber (foto), primarul din Hărău.
Acesta a mai spus că administraţia publică nu va organiza vreo petrecere de Revelion, dar are speranţa că odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a căminului cultural din Hărău, adică în 2018, să onoreze şi o astfel de manifestare, edificiul urmând să fie unul potrivit pentru acţiuni de o anvergură mai mare.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.