Rechizite şcolare pentru copiii defavorizaţi, donate de PSD Hunedoara

Natalia Bumbac

Tinerii social democraţi, împreună cu membri ai Organizaţiei municipale Hunedoara a PSD, s-au implicat în ajutorarea copiilor din familii defavorizate prin donarea de rechizite şcolare. Aceştia şi-au propus să vină în sprijinul elevilor, care mai au puţin până la începerea noului an şcolar.
Suportul membrilor PSD a fost binevenit, deoarece sunt cunoscute cazurile în care multe familii nu îşi trimit copiii la şcoala din cauză că nu le permite situaţia financiară.
Ieri, la sediul PSD din municipiul Hunedoara, 62 de copii au primit ghiozdane pline cu rechizite şcolare. Elevii au fost selectaţi de către Direcţia de Asistenţă Socială, majoritatea sunt din clasele primare şi au rezultate deosebite la învăţătură. „Nu este primul an în care am desfăşurat o astfel de acţiune. La fiecare început de an şcolar dăm o mână de ajutor copiilor, ale căror familii nu au posibilitatea să le asigure toate cele necesare pentru a începe studiile. Acţiunea se desfăşoară sub denumirea „Şcoală pentru toţi copiii”, iar noi dorim să sprijinim elevii să înceapă şcoala în cele mai bune condiţii. Fiecare început de an şcolar presupune o cheltuială în plus pentru părinţii elevilor, pe care unii nu şi-o permit, iar noi dorim să suplinim aceste lipsuri”, a declarat Dan Bobouţanu, preşedintele Organizaţiei municipale PSD Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago