Grupare de tâlhari, adusă, treptat, în spatele gratiilor

03 catuseMaximilian Gânju

Poliţiştii din Petroşani au reuşit să mai prindă un suspect în cazul paznicului bătut pentru o bucată de cupru. Individul, un tânăr de 26 de ani era dat în urmărire naţională şi internaţională, după ce judecătorii au decis arestarea sa în lipsă.

Şase indivizi din Valea Jiului au bătut un paznic de la firma unui fost prefect al judeţului şi, după ce l-au legat, au furat un cablu de cupru cu intenţia de a-l valorifica la fier vechi. Tâlharii au dat lovitura în luna iunie a acestui an, dar poliţiştii le-au luat repede urma şi au reuşit să-i identifice. N-au putut să-i prindă pe toţi, însă pe rând au căzut unul câte unul în plasa lor şi au fost duşi direct în arest. Ieri a fost prins şi Alexandru Tartarian (26 de ani) pe numele căruia era emis mandat de arestare în lipsă.
Suspecţii, pe numele cărora instanţa a emis mandate de arestare preventivă în lipsă, au atacat-o cu contestaţie prin intermediul avocaţilor, însă n-au avut succes. Toţi sunt învinuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prejudiciul în acest caz fiind de circa 6000 de lei.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.