Categories: Sport

RealSport Deva, în top la juniori

Ciprian Marinuţ

Echipa de juniori de nouă ani (născuţi în 2000) a clubului RealSport Deva a câştigat turneul zonei Valea Mureşului a Memorialului „Gheorghe Ola”.

Şi creaţie, şi performanţă
Clubul RealSport Deva a demonstrat încă o dată şi prin rezultate, că are o politică inspirată şi corectă în privinţa descoperirii şi formării de tinere talente. Drept dovadă, cele mai mici grupe de juniori ale primei şcoli de fotbal private din judeţul Hunedoara, cea de la RealSport Deva, au dominat etapa locală a celei mai importante competiţii naţionale rezervate, categoriei lor de vârstă, „Memorialul Gheorghe Ola”. Echipele de juniorii de nouă şi 10 ani ale clubului devean au fost în prim-planul turneului zonei Valea Mureşului, desfăşurat la Baza RealSport din Deva, şi au reuşit să se califice în finalele competiţiei.

Una campioană…
Echipa jucătorilor de nouă ani, antrenată de Raul Spătaru, a avut un parcurs perfect, încununat de trei victorii din tot atâtea meciuri, câştigând turneul. La această categorie de vârstă, RealSport Deva a câştigat cu 9-0 meciul cu Mureşul Deva, cu 8-1 partida cu CFR Simeria şi cu 2-1, întâlnirea decisivă cu FC Hunedoara. „Singurul joc greu a fost cel cu FC Hunedoara. Am condus cu 1-0 la pauză, am avut apoi 2-0, iar ei au marcat pe final, 2-1. Diferenţa au făcut-o valoarea şi plusul de experienţă al jucătorilor noştri, care se antrenează de doi ani împreună, în cadrul unei clase de fotbal de la Şcoala nr. 7 din Hunedoara. De la noi s-au remarcat portarul Masir Yucksel şi jucătorii de câmp Claus Todoran şi Sergiu Gavrilă”, a spus antrenorul Raul Spătaru.

…Alta cu ghinion
Şi echipa jucătorilor de 10 ani, pregătită de Daniel Simina, a avut un pacurs bun, însă s-a înecat în finală, din cauza ghinionului. Grupa copiilor născuţi în 1999 a clubului Real Sport a ocupat locul întâi în grupa preliminară, după două victorii, din două meciuri: 5-1 cu Mureşul Deva şi 7-1 cu Agrocompany Băcia. Din păcate, Real Sport a pierdut finala cu FC Hunedoara, deşi după aspectul jocului merita o soartă mai bună.
Echipele RealSport Deva la grupa 2000 şi FC Hunedoara la grupa 1999 vor juca finalele pentru titlul de campioane judeţene, cu câştigătoarea zonei Valea Jiului.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • domnule ciprian marinut, la modul cum a-ti scris articolul, se pare ca a-ti fost rugat de cei de la real sport deva sa-l scrieti, prbabil ca v-au si spus ce sa scrieti. corect este sa spuneti ca doua echipe au fost in prim plan, real si hunedoara, nu doar real.
    castigatoarea grupei 1999 este hunedoara si merita atentie la fel ca si castigatoarea grupei 2000...dar ma rog, trebuie sa faci si tu un serviciu celor de la real, nu? mai conteaza ca esti ziarist???

  • articolul este scris cu dedicatie celor de la real sport.putea sa fie obiectiv si sa evidentieze ambele echipe.

  • Din păcate, Real Sport a pierdut finala cu FC Hunedoara, deşi după aspectul jocului merita o soartă mai bună.

  • eu sunt la fc hunedoara grupa 1998 si ei am fost la finala impreuna cu colegii mei si eu cred ca fc hunedoara merita sa castige dar arbitrul acum invata mesreia

  • Eoo sunt la Realsport si avem o grupa de 1998 mai buna cu mult decat ai ratatzi aia de la hunedoara.....oricum maine avem meci contra ei si scorul va fi Realsport 9-1 hunedoara..........:)):))....Hunedoara nu are echipa noi la-m avut pe vasy la noi i-ar ei ni l-au transsferat

  • realsport realsport oricum slabocii aia de la hunedoara si vai si amar de capu lor

  • hunedoara 2-0 realsport deva avem un portar adik Motanu Cosmmyn foarte prost.............

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago