Categories: Sport

Primavera, eşecuri pe linie la turneul zonal „Gheorghe Ola”

Ovidiu Mănăstire

Echipa de juniori născuţi în anul 2007 a clubului Primavera Deva a ratat calificarea la turneul final „Gheorghe Ola”, după etapa zonală desfăşurată la Reşiţa. Gruparea antrenată de Romeo Dobrescu a fost învinsă în toate partidele, clasându-se pe ultimul loc.

Ultima în întrecerea de la Reşiţa
Câştigătoare a etapei judeţene a turneului „Gheorghe Ola”, Primavera Deva nu a avut nici o şansă la etapa zonală, ultima înaintea turneului final. Echipa antrenată de Romeo Dobrescu a fost învinsă în toate cele patru partide, cedând cu 1-3 în faţa lui Atletico Arad, cu 1-5 în faţa lui Juventus Timişoara, cu 0-7 în faţa Unirii Alba Iulia şi cu 2-5 în faţa lui CSM Şcolar Reşiţa. Din această serie s-a calificat la turneul final Atletico Arad.

Sori Junior’s Lupeni, la turneul „Gheorghe Ene”
La finalul acestei săptămâni, se va disputa faza zonală a turneului „Gheorghe Ene”, pentru copii născuţi în anul 2008, în care reprezentanta judeţului Hunedoara va fi Sori Junior’s Lupeni. Etapa se va disputa la Sebeş, în 9 şi 10 decembrie, gruparea antrenată de Sorin Bejan urmând să întâlnească echipele ACS Sebeş 2014, CSŞ Caransebeş, Atletico Arad şi ACS Poli Timişoara. Prima clasată se va califica la turneul final.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago