Categories: Eveniment

Razie în Petroşani

Cristina Ghenea

Mai multe persoane din Petroşani, printre care şi un minor, au ajuns pe mâna poliţiştilor, în urma unei razii desfăşurate în cartierul Aeroport şi în zona Livezeni, din municipiu.
Cu ocazia raziei, oamenii legii i-au prins pe autorii spargerii de acum două săptămâni, de la o grădiniţă din municipiul Petroşani. Tinerii, cu vârste de 22 şi 19 ani, au spart un geam, au pătruns în clădire, furând bunuri în valoare de 500 de lei. Sorin A. şi Virgil A. sunt acum cercetaţi în stare de libertate, pentru furt calificat. Tot în cadrul raziei, poliţiştii au mai prins şi un minor de 17 ani, care în luna martie a tăiat cauciucurile a trei autoturisme parcate pe strada Slătinioara, din Petroşani. Prejudiciul creat de acesta a fost de 1.800 de lei. De asemenea, a mai fost prins şi autorul unui alt caz asemănător, Ciprian I., de 22 de ani, care în luna mai a distrus o maşină.
Totodată, mai multe societăţi comerciale şi producători agricoli, din Piaţa Dacia, din Petroşani, au fost verificaţi de către poliţişti. Nici şoferii care lucrează în transportul în comun nu au scăpat, pentru că s-au controlat 70 de autovehicule şi s-au aplicat 14 amenzi, în valoare de 3.015 lei, pentru neregulile găsite.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago