Categories: Actualitate

Raed Arafat, în vizită de lucru la Deva

Livia Botici

Raed Arafat (foto), secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, a vizitat ieri, judeţul Hunedoara. Vizita fulger a acestuia a fost făcută cu suficientă discreţie şi, discuţiile cu mai marii peste Sănătatea judeţului au avut loc cu uşile închise. Directorii de spitale au fost convocaţi, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Silentio stampa la DSP

Potrivit puţinelor informaţii oficiale, vizita secretarului se stat are legătură cu faptul că se urmăreşte reorganizarea sistemului sanitar local, scopul fiind eficientizarea serviciilor medicale oferite pacienţilor. „Vizita de la minister se datorează faptului că, în această perioadă se face evaluarea unităţilor spitaliceşti din ţară. Acum, a venit rândul judeţului Hunedoara”, ne-a declarat Dan Călin Florea, manager al Spitalului Judeţean Hunedoara. Şedinţa de ieri dimineaţă de la Direcţia de Sănătate Publică (D.S.P.) Hunedoara s-a desfăşurat în mare secret, iar uşile de la intrarea instituţiei au fost ferecate şi păzite permanent de un om de ordine.

Fără rezultat, deocamdată

Referitor la vizita făcută în judeţul Hunedoara, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a declarat că: „singurul motiv pentru care întâlnirea a avut loc este că în această perioadă, Ministerul Sănătăţii realizează vizitele de evaluare ale spitalelor din România”, ne-a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Conform declaraţiilor directorului Direcţiei de Sănătate Publică, luna aceasta vor continua discuţiile cu Ministerul Sănătăţii, pentru a eficientiza sistemul sanitar hunedorean. „Vizita secretarului de stat a fost doar primul pas în găsirea problemelor din sistem şi rezolvarea lor. Trebuie să descoperim un mod de eficientizare a sistemului sanitar, discuţiile vor continua până la sfârşitul lunii martie şi atunci, vom lua deciziile care se impun”, ne-a declarat Dumitra Ştefan, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ce face acest om, nu trebuie privit ca o afacere.este o lectie din care romanii nu a-u invatzat nimic. BRAVO LUI.

Recent Posts

Administrația publică din Orăștie pregătește încă un proiect de investiţii

Magdalena Șerban Primăria Municipiului Orăștie lu­crea­ză la elaborarea proiectului care are ca scop revitalizarea arealului…

4 minute ago

Ce servicii va oferi Centrul Comunitar Integrat din Simeria

Primăria Simeria va implementa un proiect de 1 milion de lei. Este vorba de Centrului…

4 minute ago

Pornește telecabina de pe Dealul Cetății!

Noul ascensor de pe Cetate pornește astăzi. „Astăzi, 29 martie 2024, la ora 12:30, se…

4 minute ago

Din bine, în mai bine

Continuă seria rezultatelor exce­lente obținute de reprezentanții sec­ției de tenis de masă din Deva. Astfel,…

9 minute ago

Play-off și play-out cu echipele hunedorene în competiție

Campionatul Ligii a III-a, cu referire la seria a VII-a, unde evoluează cele două formații…

11 minute ago