Categories: Actualitate

Puși pe drumuri din cauza testelor de salivă

Sorina Popa

Foarte mulți părinți sunt revoltați, după ce testele de salivă pentru Covid au dat rezultate false. Zilele acestea este o nebunie în școli, dar mai ales acasă în familiile cu copii care frecventează cursurile.

„Își bat joc de noi”
Testele de salivă dau erori, adică părinții își testează copiii, le dă un rezultat pozitiv, iar apoi, speriați, se duc și fac teste rapide dar și PCR și concluzia e că elevul nu are nici un virus, adică este negativ. O întreagă harababură.
„Nu este normal ceea ce se întâmplă. Am testat copilul și a ieșit pozitiv cu testul de salivă. Apoi, am cumpărat de la farmacie teste rapide, am stat la o coadă mare, a ieșit negativ. Am repetat, tot ne­gativ. Am mers la spital, am făcut un PCR, negativ. Suntem puși pe drumuri, cheltuim bani aiurea, totul este haotic. Sunt cozi peste tot la farmacii, ne înghesuim, cum se poate așa ceva? O ade­vărată batjocură! Plătim taxe și impozite ca unii să-și bată joc de noi și de copii”, a spus o mămică revoltată.
Contactat, inspectorul general școlar, Ilie Pîrvan, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „testele de salivă le-am primit de la București. Inspectoratul școlar nu are nici o treabă cu acestea, ele au fost repartizate în toată țara. Să le dea un semnal părinților, că poate copilul e bolnav de Covid. Părinții fac aceste teste”.
Deci, vina cade tot pe părinți. Ei spun că toată treaba cu testele de salivă este o porcărie, și au fost introduse în școli doar ca să bage cineva banii în buzunare, pentru că ele nu au nici o utlitate și, mai ales, nu arată realitatea. Ba mai mult îi sperie și pe adulți și pe copii. Are cineva interesul acesta, probabil, să bage frica în oameni.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

20 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

20 de ore ago