Categories: EvenimentFlash

Puşcăriaşul evadat a fost prins

Cristina Ghenea

 Mihai Mărtinaş, bărbatul de 24 de ani care a reuşit să evadeze săptămâna trecută, a fost prins de poliţişti sâmbătă noapte, într-o localitate din judeţul Caraş-Severin. Deţinutul a fost adus înapoi în Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi ispăşea pedeapsa de patru ani de închisoare, primită pentru furt calificat.

A stat ascuns prin pădure

După ce reuşise să scape de la punctul de lucru din apropiere de Haţeg, unde muncea la scos de cartofi, Mihai Mărtinaş a stat câteva ore bune ascuns în pădurile din zonă, iar apoi, a pornit la drum, pe jos, cu gândul de a ajunge acasă, la domiciliul său din judeţul Sibiu. Însă, pentru că nu cunoştea zona, bărbatul s-a rătăcit şi a ajuns în apropiere de Caraş-Severin, judeţ în care locuieşte tatăl său. Chiar dacă nu mai vorbise de câţiva ani buni cu acesta, văzând că nu are prea multe opţiuni, deţinutul a ales să îl viziteze. Nu a apucat, însă, să-i treacă pragul casei, că poliţiştii l-au şi prins. „Tânărul a fost reţinut chiar în faţa locuinţei tatălui său din comuna Berzovia. Acesta a fost dus în arestul de la sediul IPJ Caraş-Severin, de unde a fost preluat de reprezentanţii Penitenciarului Bârcea Mare, pentru a-şi continua ispăşirea pedepsei”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
Mihai Mărtinaş fusese depus în penitenciarul din judeţul nostru în luna iunie a acestui an, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare. Pentru evadare, bărbatul se poate alege cu o condamnare cuprinsă între şase luni şi doi ani, care nu se va contopi cu pedeapsa iniţială.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

23 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

23 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

23 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

23 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

23 de ore ago