Protocol de colaborare PNL-UDMR

  Nicolle Ebner

 PNL şi UDMR au semnat, pe 24 noiembrie, un protocol de colaborare, stabilind ca, împreună, să participe la formarea noului guvern.

Împreună, şi în noul guvern
Conform protocolului de colaborare semnat de preşedinţii celor două formaţiuni politice, Crin Antonescu şi Marko Bella, PNL şi UDMR vor acţiona împreună pentru: elaborarea unui program pentru scoaterea României din criză; demararea reformei constituţionale; continuarea reformelor instituţionale şi legislative, inclusiv în domeniul drepturilor minorităţilor naţionale; continuarea reformei administrative, cu scopul descentralizării decizionale; asigurarea unei guvernări stabile, susţinută de o majoritate parlamentară transparentă; susţinerea unui candidat la funcţia de preşedinte al statului – Mircea Geoană, care să garanteze o bună colaborare între instituţiile statului. Şi de asemenea, susţinerea desemnării lui Klaus Johannis pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • De si nu mai traesc in Romania de 14 ani odata infestat cu virusul POLITICA;urmaesc cu viu interes pe internet,aproape toate emisiunile
    de acest tip atunci cand am timp.
    Si citesc cu aceasi placere presa Hunedoreana cu care in anii 1993-2000 am fost in continua legatura,dar mai ales intre anii 1996-2000 cand am fost vicepresedintele Conventiei Democrate si Consilier Judetean.
    Cunosc foarte bine actorii ce joaca pe scena politica Hunedoreana,au ramas aproape aceeasi cu mici exceptii,oameni care si-au creat o aura de salvatori meleagurilor Hunedorene nimic mai fals.
    Toti fara exceptie de la Primari pana la Prefecti sant si au fost niste profitori ai sistemului s-au imbogatit manevrand banul public in favoarea lor.
    I-mi aduc aminte cum primarul Devei MIRCIA MUNTEANU falsifica acte de proprietate si vindea terenurile devenilor cu sute de mii de euro unor firme straine,cum acelasi primar era prin anul 96 implicat in acte de spionaj si urmarire ilegala in Uzina de armament din Cugir ,pe atunci monta interfoane inca nu era primar,
    Am inteles atunci cum inteleg si acum de ce hotii din fruntea administratiei Romanesti au nevoie de Aliante si intelegerii,pentru a se acoperii reciproc.
    Cum sa piarda ciolanul din care s-au infruptat atatia ani ,cum sa piarda influenta,cum sa piarda comanda unor structuri pe care le folosesc in avataj propriu.
    Stau si ma intreb cand se va destepa Romanii si se vor folosii de Constitutia tarii si de drepturile pe care le-au cucerit in 89,cand se va schiba mentalitatea ,cand vor deveni cu adevarat cetateni Europeni si nu doar masa de manevra in anumite perioade de catre niste bufoni si agramati.
    Aveti un exemplu de sustinere frateasca in hotie intre Invatatorul Presedinte al Consiliului Judetean si agramatul primar al Devei care au luat 60 ha teren intr-e Deva si Hunedoara la pret de nimic si acum vor sa il vanda statului cu preturi de specula ,acolo statul doreste un amplasament pentru un Spitalul interjudetean.
    Va intreb daca nu mai au la Bucuresti complici mai pot ei vinde acest teren statului cu multi euro ? nu atunci Preseditele Consiliului Judetean Primul oier al judezului trebuie sa aduca turma de citeva mii de mioare la pascut pe aceasta pasune.
    Ar fii multe de spus dar poate cu alta ocazie.

    Cu mult respect ,
    Dumitru Strinu -Germania

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

9 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

9 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

9 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

9 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

9 ore ago