Categories: Actualitate

Procesul italianului Morelli jr. continuă cu audierea martorilor

Gianmarco Morelli (foto), italianul în vârstă de 24 de ani care şi-a ucis tatăl cu peste 50 de lovituri de cuţit, a fost prezentat ieri, din nou, instanţei de judecată, la cel de-al doilea termen al procesului în care este acuzat de omor calificat. Magistraţii au început audierea martorilor.
Judecătorii au audiat doar o singură martoră. Pentru că audierile trebuie să continue, instanţa a fixat un nou termen, data de 12 decembrie, când va fi citată o altă persoană în calitate de martor, şi când vor fi aşteptate şi rezultatele legiştilor de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, din Bucureşti. Morelli a fost arestat şi, ulterior, trimis în judecată, după ce, în august a.c., şi-a ucis tatăl în locuinţa sa, din Sântandrei. După câteva ore de la comiterea terifiantei fapte, oamenii legii l-au identificat pe autor. Acesta şi-a recunoscut crima, susţinând că şi-a ucis tatăl pentru că în trupul acestuia se ascundea Diavolul, iar lumea era pusă în pericol. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

18 ore ago