Categories: Comunitate

PRM a sărbătorit femeile din comuna Şoimuş

Petrecerea organizată de Partidul România Mare pentru doamnele şi domnişoarele din comuna Şoimuş s-a bucurat de un adevărat succes.
Peste 500 de femei au răspuns invitaţiei lansate de Mihai Irimie la petrecerea organizată sâmbătă, 10 martie, ora 17, la Pensiunea EVA din comuna Şoimuş. Organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de locuri, întrucât sala pregătită pentru sărbătoritele lui Mărţişor s-a dovedit neîncăpătoare.
Doamnele şi domnişoarele de toate vârstele au fost întâmpinate cu flori de candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş, Mihai Irimie. „Nu am început campania electorală, o voi începe în momentul în care va debuta în mod oficial. Acesta a fost un prim pas pe care l-am făcut cu încredere spre locuitorii comunei Şoimuş, iar faptul că peste 500 de doamne şi domnişoare au răspuns invitaţiei mele, îmi arată că există o şansă mare să câştigăm primăria în iunie 2012. Le mulţumesc celor care au venit şi sunt alături de mine”, a declarat Mihai Irimie.
Preşedintele organizaţiei judeţene a PRM Hunedoara, Costel Avram, s-a aflat în mijlocul doamnelor şi domnişoarelor încă de la începutul petrecerii. „A sărbători femeia într-un cadru mai larg nu înseamnă că este vorba despre campanie electorală. E o mulţumire adusă femeilor din comuna Şoimuş pentru truda de zi cu zi, pentru rolul primordial pe care îl au în familie şi pentru sprijinul pe care îl manifestă necondiţionat, ori de câte ori bărbaţii dau de greu. Meritul pentru reuşita acestei adevărate sărbători este al colegului meu, Mihai Irimie, şi îl felicit că a reuşit să ofere o seară specială femeilor din Şoimuş”, a declarat Costel Avram.
Cel care a întreţinut atmosfera de sărbătoare a fost cunoscutul interpret Tinu Vereşezan, care a venit la Şoimuş în mod cu totul special, pentru a le cânta invitatelor lui Mihai Irimie, alături de Cristian Fodor.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nistore ai pusooooooo! gata cu dictatura in soimus! acasa cu tine si cu slugoii tai!
    stai sa vezi : iti suna cunoscut viancons? parva vian? canalizare platita si nefacuta in soimus? pe bani europeni? rinder? o sa platesti deo sa-ti sara capacele viitor puscarias ce esti! IRIMIE primar pentru respect fata de oameni NISTOR somer pentru teroare asupra oamenilor

  • in sfarsit cineva care are curajul sa rupa tacerea in comuna noastra! bravo mihai noi toti cu tine votam! numai asa putem scapa de monstrul de nistor cel autopictat in biserica!

  • te astept la sulighete sa clocim schimbarea slugii lui nistor-logojan betivul comunei . toti votam cu tine doar sa ne scapi de laurentiu nistor sluga lu molot de la judet

  • bine ca ai plecat de la pdl la prm mihaita! tu ai fost vandut de gligor la schimb cu orastia! de data asta o sa bat toata balata pentru tine doar doar sa scapam de acest cancer de nistor! curaj ca toti o sa votam cu tine! sa nu ajungi dupa si tu ca nistor!

  • nistor la petrecere a avut mancare stricata! am borat toata noaptea cand am ajuns acasa. sper ca doamnele aduse din valisoara si baita sa nu fi patit ceva ca ne mai facem o data de cacat. sa-ti fie rusine laurentiule...! ti-ai batut joc de 150 de femei!!!! cred ca a venit vremea sa mai iei o pauza!

  • hmihaela poate te-a lasat lasat mihai gravida de ai greturi. la bejan nu a fost mancare stricata. a fost nevasta mea si au avut mancare foarte buna si mai multa decat v-a dat irimie. dezinformata ca de obicei cum esti mihaela sa stii ca nu au fost aduse femei din valisoara si baita. sa iti fie tie rusine mihaela sau cum te- chema pentru stii tu ce. carmen mai intereseaza-te si dupa aia vorbeste. ca habar nu ai cum sa vorbesti. mihai nu mai soune la toata lumea ca ti-ai dat demisia din parditul nostru pdl .stii bine ca te-am dat afara din cauza ca ai facut numai marsavii cu cristian vladu. ne-ai spus numai minciuni si in campania trecuta cand ai adus pe boc aici . ne-ai spus cum i-ai mintit si pe ei ca nu s-a facut nimic in comuna asta. asa o sa faci si cu costel avram . il minti in continoare, stii bine ce spuneai de el cand erai la noi in pdl. ca avram asa si asa. nu-l mai pupa pe saracu om in cur atata dupa ce il faceai in toate felurile cand erai in pdl. vai de capu tau. un prost mai mare nu ai putut sa pui la soimus avrame!

  • Mancarea a fost stricata dar a fost buna,am mancat mult. Asi mai vrea sa mananc,cand mai adunati ceva parizer sa mai veniti,ca mie foame iara.

  • da,cred ca irimie a dat parizer la soimus ca la bejan nu au dat. asa ca merieti sa muriti intoxicati de mancarea lu irimie

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

11 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

11 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

11 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

11 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

11 ore ago