Actualitate

Prins pentru a patra oară la volanul maşinii, fără să aibă permis

Individul care împreună cu un prieten de-al său a răpit şi sechestrat o tânără într-o pensiune din Haţeg, a călcat din nou pe bec. Iosua Bogdan Bucur a fost prins de poliţiştii din municipiul Hunedoara plimbându-se cu maşina, fără să deţină permis de conducere. Este pentru a treia oară în ultimele 12 luni când tânărul este prins conducând un autoturism pe drumurile publice, fără a avea acest drept.

Ar putea ajunge în arest
Din datele poliţiştilor, tânărul de 20 de ani, originar din comuna Sântămăria-Orlea, a fost depistat în municipiul Hunedoara, conducând o maşină înmatriculată în Marea Britanie. Cu ocazia verificărilor, oamenii legii au stabilit că Bucur nu deţine permis de conducere, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În plus, tânărul figura în bazele de date ca fiind sub măsura arestului la domiciliu. Pe numele acestuia a fost deschis un nou dosar penal, el fiind cercetat şi judecat în alte cauze pentru lipsire de libertate în mod ilegal, sau conducere a unui autovehicul fără drept. Ieri, Iosua Bogdan Bucur a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
În dosarul în care este judecat pentru răpirea şi sechestrarea unei tinere (originară din municipiul Hunedoara), Bucur a fost condamnat în prima instanţă la doi ani de închisoare cu executare. Prietenul lui, Ovidiu Nistorel Tătulea, din Haţeg, care l-a ajutat la răpirea fetei, a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Faptele s-au petrecut în decembrie 2017. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Metode eficiente de a te relaxa după o zi de muncă

În era digitală agitată în care trăim, în care ritmul alert al vieții cotidiene poate…

1 minut ago

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

15 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

21 de ore ago