Prins cu zeci de kilograme de cafea fără acte

Maximilian Gânju

Un bărbat din Hunedoara, de 42 de ani, a rămas în doar câteva zile fără aproape 100 de kilograme de cafea şi are de achitat două sancţiuni contravenţionale.

Acesta a fost oprit de poliţiştii rutieri din Bumbeşti Jiu, în urma unui control de rutină, iar la verificarea autoturismului s-a descoperit cantitatea de 50 de kilograme de cafea. Luat la întrebări, bărbatul a spus că a achiziţionat cafeaua pentru consumul propriu, dar cum nu avea documente, a rămas fără întreaga cantitate. La doar cinci zile distanţă, hunedoreanul a fost oprit de acelaşi echipaj de poliţie din judeţul Gorj şi luat la verificări. Şi de această dată, poliţiştii au descoperit cantitatea de 30 de kilograme de cafea şi produse derivate din cafea şi 222 de sticle şi de doze de suc, fără a deţine documente legale prin care să justifice provenienţa acestora.
Poliţiştii au dispus şi de această dată confiscarea bunurilor şi l-au sancţionat pe hunedorean cu o nouă amendă de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 republicate, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.