Gura lumii, 28.05.2019

Vorbesc gurile rele că un consilier de primar s-a gândit să-i facă o surpriză şefului său şi a anunţat că va demisiona din această funcţie. Surpriza vine după ce omul nostru a reuşit să-l enerveze pe primar, din cauză că nu i-a pregătit un discurs cu ocazia unui eveniment organizat în localitatea pe care edilul o conduce. În aceste condiţii, şeful său a trebuit să apeleze la alte persoane din instituţie, care să poată să-i scrie un discurs decent, după ce s-au documentat temeinic. Edilul însă nu l-a iertat pe consilier şi i-a transmis prin cineva că nu mai are nevoie de serviciile sale. Iar omul nostru s-a conformat şi a demisionat foarte repede.

Spun cârcotaşii prin târg că se pregăteşte mazilirea unui director de pe la noi, după ce s-a dovedit că el nu a tras la aceeaşi căruţă cu colegii săi. Gurile rele susţin pe la colţuri că respectivul şi-a pregătit deja bagajele, şi-a strâns lucrurile din birou. Zvonerii de serviciu şuşotesc prin târg că omul nostru este tare supărat din acest motiv şi plânge pe la uşile unora, că nu va mai avea din ce trăi, dacă nu are postul cu pricina. Se pare însă că lacrimile acestuia nu mai impresionează pe nimeni şi, mai ales pe cei pe care i-a trădat de atâtea ori.

Un gând despre „Gura lumii, 28.05.2019”

  1. era si cazul sa il mazileasca pe directorasul Marian Calin ca nu prea stia cu cine voteaza, a uitat ca directia agricola nu este proprietatea lui personala, a crezut ca marea politiciana Chisota il sustine din toate punctele de vedere….acu sa mai lase si pe alti….oricum marea doamna a politicii PNL a mai luat o la buci si de altii de la PNL pt sustinere. Merita ca s-a pre imbuibat si directorasul a devenit foarte arogant, mai ales cu subalterni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.