Categories: Sport

Primul stranier în Campionatul de Amatori

Ciprian Marinuţ

Spaniolul Ismael Camenforte, preparatorul fizic al campioanei României la futsal, FC Deva, a fost legitimat la Quasar Deva şi face o bună impresie în Campionatul Municipal de Fotbal Amatori al municipiului Deva.
Cea mai populară şi serioasă competiţie rezervată amatorilor din judeţul Hunedoara, Campionatul de Fotbal al municipiului Deva, a stabilit o nouă premieră în domeniu. Astfel, evenimentul organizat de Clubul „RealSport” Deva a devenit prima competiţie de amatori din judeţ, în care activează şi un jucător din străinătate. Este vorba de spaniolul Ismael Camenforte, preparatorul fizic al campioanei României la futsal, FC Deva, care a fost legitimat la echipa Quasar Deva şi care demonstrează că nu degeaba provine din ţara campioanei mondiale şi europene la futsal.

Plus de tehnicitate
Ismael Camenforte a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Quasar-ului în derby-ul etapei de duminică, disputat în compania echipei AS Electroconat. Quasar s-a impus cu un categoric 7-2 (3-1), deşi teoretic, pornea cu şansa a doua în faţa uneia dintre echipele de top ale sezonului precedent.
Quasar a început tare şi avea deja trei goluri avantaj în minutul 10. AS Electroconat a replicat, dar destul de timid şi a reuşit un singur gol până la pauză, scor 3-1. Scenariul reprizei secunde a fost aproape identic, întrucât Quasar a marcat alte trei goluri consecutive şi s-a distanţat la 6-1. Pe final, ambele echipe au completat spectacolul unui joc de bună factură prin câte un gol, iar meciul s-a încheiat cu 7-2. Pentru Quasar au punctat Camenforte (3), Vişan (2), Goran (1) şi M. Sîrbu (1). „Cred că am avut o tehnică individuală superioară, o mai bună organizare a jocului şi o posesie a mingii superioară, chiar dacă şi Electroconat are jucători experimentaţi, care au evoluat în ligile doi, trei şi patru”, a spus Marius Sîrbu, unul dintre liderii echipei Quasar.
Performera startului de sezon în Campionatul Municipal de Fotbal Amatori al municipiului Deva rămâne totuşi, echipa Old Boys, care a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea partide disputate şi e singura echipă perfectă a competiţiei.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Din bine, în mai bine

Continuă seria rezultatelor exce­lente obținute de reprezentanții sec­ției de tenis de masă din Deva. Astfel,…

1 minut ago

Play-off și play-out cu echipele hunedorene în competiție

Campionatul Ligii a III-a, cu referire la seria a VII-a, unde evoluează cele două formații…

3 minute ago

Duel la distanță între Lupeni și Brad

Etapa cu numărul 19 pro­gra­mează la finalul săptămânii, mai pre­cis sâmbătă, 30 martie, în­ce­pând cu…

4 minute ago

Au luptat pentru bronz!

Luptătorii de la CSS Petroșani au reușit să urce pe podium la Campio­natul Național Școlar,…

4 minute ago

Judoka pentru Campionatul Național

Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva va fi reprezentat de 12 sportivi la Campionatul Național…

4 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

o zi ago