Actualitate

Primarul „stelar” lovește din nou

O nouă lovitură dată de primarul din Șoimuș, în ceea ce privește sumele repar­tizate pentru proiectele de gaz metan. Primăriile din județ au primit bani, sume date de către organizațiile județene de partid.

Zero lei
Astfel, primăria din Șoimuș a obținut, din nou, cea mai mare sumă, dintre comunele conduse de edilii liberali. Este vorba de 11 milioane de lei pentru înființarea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale în satele Fornădia, Sulighete, Căinelu de Jos și extindere rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în satul Păuliș, sate apar­ți­nătoare comunei Șoimuș.
Și primarii din Peștișu Mic, Luncoiu de Jos, Pui au solicitat bani pentru asemenea investiții. Primarul din Pui, Victor Stoica, a cerut 45 de milioane de lei pentru o rețea de distribuție gaze naturale pentru mai multe sate. A primit zero lei. La Peștișu Mic, edilul șef a solicitat suma de aproape 30 de mili­oane de lei, tot pentru o rețea de gaze na­turale pen­tru șase sate. La Luncoiu, pri­ma­rul Călin Dud a vrut să dezvolte rețeaua de gaze na­tu­rale în câteva sate și a so­licitat puțin peste 110.000 de lei. Nici unul dintre aceștia nu a primit vreun leu la repartiția făcută de con­ducerea orga­nizației județene Hunedoara a liberalilor.
Se repetă, așadar situația când primarul din Șoimuș a primit 60 de miliarde de lei vechi pentru rețeaua de apă din comună, în de­trimentul altor edili liberali din județ că­rora nu li s-a dat nici un leu sau foarte puțini bani. De aici, nemulțumirea unora dintre primarii liberali, care au anunțat că nu vor mai candida din partea PNL la viitoarele ale­geri locale. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago