Categories: Comunitate

Primarul din Vălişoara trage linie

Magdalena Şerban

Deşi aflat la primul său mandat în fruntea comunităţii din Vălişoara, Mircea Rovinar (foto) a reuşit achitarea datoriilor rămase de la vechea conducere, dar şi implementarea de proiecte, fie din bugetul local, fie din fonduri externe.
„În primul rând, am reuşit achitarea datoriilor restante din perioada 2004-2008 către Finanţe (811.500 lei), finalizarea proiectului de gestionare a deşeurilor menajere şi implementarea  Biblionet-ului.  Acestora li se adaugă investiţii din bugetul local: Casa Căsătoriilor, tribună  la Şcoala Vălişoara, terasă la Căminul din Dealu Mare, teren de sport în Vălişoara, panouri de afişaj, magazie nouă şi reparaţii efectuate la şcoala din Vălişoara, confecţionare-montare drenuri şi staţii de aşteptare, reparaţii la căminele culturale din  Săliştioara şi Dealu Mare, ajutor bănesc alocat bisericilor din Săliştioara, Vălişoara, Dealu Mare şi Stoieneasa, lucrări de împrejmuire la primărie şi bineînţeles, reabilitarea mai multor drumuri din comună”, a spus Mircea Rovinar.
Pentru încă patru ani ca prim om al obştii, edilul are o listă şi mai lungă de investiţii, despre care spune că va vorbi după ziua alegerilor locale.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Succes in continuare Mircea
    Ai facut lucruri frumoase pentru comunitate si cu toate ca nu avem aceleasi convingeri politice(partidul , nu si orientarea de dreapta) iti doresc sa continui mai departe tot asa si poate voi juca si eu fotbal macar 5 minute ca mai mult nu cred ca pot pe noul teren.
    Doru

Recent Posts

Sef nou la IPJ Hunedoara

IPJ Hunedoara are un nou șef. Este vorba de comisarul șef Daniel Fețeanu (foto), care…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un candidat la o pri­mărie de municipiu are ceva scheleți prin…

10 ore ago

Corvinul Hunedoara, de ieri, „un județ, o comunitate, o echipă”!

A fost mare sărbătoare, ieri, la Consiliul Județean Hunedoara. Fotbaliștii și echipa ma­nagerială de la…

10 ore ago

Bulina albă

Lucian Josan, directorul DSVSA Hunedoara Pentru că inspectorii DSVSA Hunedoara efectuează controale riguroase în diverse…

10 ore ago

Bulina neagră

Viorel Arion, fost primar al Hunedoarei Pentru că, atunci când conducea municipiul Hunedoara, Clubul de…

10 ore ago

O jucărie pentru fiecare

Se apropie Ziua Copiilor, iar unii nu uită ce important este ca fiecare mi­cuț să…

10 ore ago