Primarul din Lupeni, suspendat din funcţie

05-cornel-resmerita10  Oana Mihnea  

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă (foto), aflat în arest preventiv, va fi suspendat din funcţie după ce prefectul de Hunedoara va emite  ordinul de suspendare.

La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă după-masa, prefectul judeţului a primit de la Curtea de Apel Bucureşti hotărârea prin care se atestă că edilul este arestat preventiv. În condiţiile legii, în termen de 48 de ore, Instituţia Prefectului judeţului Hunedoara trebuie să emită ordinul de suspendare a mandatului de primar al lui Cornel Resmeriţă, lucru care, mai mult ca sigur, se va întâmpla astăzi. Prin urmare, odată cu emiterea acestui ordin, atribuţiile primarului vor fi preluate de viceprimarul în funcţie, Cornel Lungan.
Cornel Resmeriţă a fost arestat preventiv în 10 februarie a.c., după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis contestaţia procurorilor DNA faţă de hotărârea Tribunalului Bucureşti, care a dispus arestul la domiciliu. Acesta este cercetat într-unul din dosarele Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, şi este acuzat, printre altele, de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru alţii.

Un gând despre „Primarul din Lupeni, suspendat din funcţie”

  1. Pe hArion pe cand il „cazeaza” la poarta Alba? Sau il mai lasa sa unga pe cine mai trebe si peste vreo 2 ani. Hai Arioane, ca te vizitiam! Trait-ar mustata si delapidarea ta zilnica, mancan-ai ….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.